• 1582
    büyük bir bunalım içindeyim sözlük. şehir boğuyor biraz beni. bunalıyorum. anneden babadan ayrı geçmiyor, olmuyor yani. ne kadar lise 3 olsan da, tabiri caizse eşek kadar olsan da olmuyor. ne kadar bir elin yağda, diğer elin balda olsa da olmuyor. özlüyorsun. şu yaşta gurbet güç biraz.

    seneye ygs ve lys derdi var. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. ders çalışamıyorum, içimden gelmiyor. nasıl edinicem şu alışkanlığı bilmiyorum. aşırı kitap okuyorum ama dersin başına bir türlü oturamıyorum. hoş ygs ve lys beni pek ilgilendirmiyor. konservatuar okumak istiyorum ama kazanabilecek miyim, kazanamazsam elimde bir alternatifim olmadan ne yaparım, 1 yılımı çarçur ederim derdindeyim. açıkçası oyunculuktan başka bir bok da olmaz benden. çok iyi biliyorum kendimi.

    bir de galatasaray. lise 1'de buraya geldiğimde yine sıkıntı çekiyodum da, galatasaray o zaman ruhluydu sözlük. onlar oynayınca, onlar gerçek galatasaray gibi oynayınca, ne dert kalıyordu ne tasa. şimdi öyle mi? sahada ruhtan eser yok. içim parçalanıyor, içim eziliyor, içim kıyılıyor sözlük. inşallah karanlıklar çıkar aydınlığa da rahatlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın