resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 927
    takimi guldursun etsin, her demecinde profesyonel futbolcuyuz diyip antreman programini bile coach'larinin zorlamasiyla yapan futbolculari eylesin diye birini tutacaksak benim oyum maskottan yana. iyi bir maskotla bu isi cozeriz.

    surekli gulen, sakalar yapan supervisorla egleniriz dogru ama yil sonu gelip hesap verilmeye baslayinca "yok efendim biz cok gulduk eglendik, bu sefer de pazarin gerisinde kalmis olalim ne olacak, biz zaten mahallenin en iyi satan esnafiyiz" deriz.

    maslow'un hiyerarsisinden mi baslasam yoksa isletme parametrelerinden mi girsem bilemedim, yeter ki su artik bilinsin: eger is bir seyi dogru yapip buyumekse, isin ehli insanlarla is yapilir, isin motivasyon kismi (hani eglenmek, gulmek, sakalar komiklikler deniyor ya, iste o) yoneticinin gorevi degil, kurumun hazirladigi bir paket gibidir. bu bazen paradir, bazen sizi performansinizdan dolayi yurtdisi/ici tatile gonderirler, beraber yenilen yemektir vs vs. profesyonelim diyen futbolcu kendisine verilen motivasyonu zaten bilen kisidir, mesela sneijder icin bu kendisine verilen ekstra izinmis (mourinho - inter). galatasaray bu imkanlarin hepsini sunuyor, bunun disinda bir gosteri peygamberi ariyorsak albayrak'la is yapana kadar gidelim maskot tutalim. hem daha ucuza gelir hem de bizi gucun cemberi icine cekmemis olur. (gucun kontrol edebilecegi cekim alani icinde olmamak)

    herhangi bir profesyonel kurumun gelismesine yardim edebilecek meziyetlere sahip olmayan, gunu kurtarmak icin cozum diye basvurulan, maskot olmak icin fazla maliyetli is adami.
App Store'dan indirin Google Play'den alın