resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 924
    15-20 senelik profesyonel futbol hayatına sahip türk futbolcularımıza abdürrahim albayrak gibi büyük sosyolog ve bilgin bir isimin eşlik etmesi çok gereklidir. öyle ki o futbolcu gaz olmadan, kazanacağı paranın hakkını vermeyi bilmez. istemediği yaptırılmaya çalışılınca kuyu kazar. ama abdürrahim albayrak lazımdır evet.

    biz diyoruz şampiyonlar ligi türk futbolcularla gelmez. çünkü profesyonel değildir. istikrar hiç gelmez, ahlaklı değiller. eğer şampiyonlar ligi hedefi koyuyarsan kendine, abdürrahim albayrak gibi sadece duygularıyla hareket eden, galatasaray'ı siyasallaştıran bir isme gerek yoktur. şu anki başarısızlığın, ya da başarısız görüntünün sebebi kulüp profesyonelleşirken, kulüp elemanlarının (başta türk futbolcular) buna ayak uyduramamasındandır. şahsım adına yorumum, galatasaray evrim geçirmekte. bu evrimin sonucunu görmemize rantçılar, ayakçılar ve sadece günlük başarıya odaklanmış taraftar görememekte. bu topraklar tezcanlı, fakat bu haldeyken de büyük hayaller kurmayı hak etmiyoruz.

    bana bu girdimden, türk düşmanı etiketi yapıştıracak olanlar da hala gerçekleri göremeyenlerdir. 10 seneden fazla galatasaray gibi uluslararası bir kulüpte oynayan hala yabancı dil bilmeyen oyuncularımız var. hea evet, yönetim, teknik heyet kabahatli. onlar gitsin futbolcular kalsın... akıllı olun dostlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın