• 156
    kotu oynayarak kaybettigimiz bir maç. maalesef sampiyonluk bundan sonra mumkun degil ancak lig de bitmedi. ikincilik demek yine sampiyonlar ligi demek ve galatasaray takimi futbolcularina ben hala guveniyorum. evet bu maça da ragmen. notlarim soyle:

    fernando muslera: hep oldugu gibi iyiydi. yine net gol pozisyonu cikardi. uzuluyorum bu cocugun emeklerine ama takim olmak da boyle bir sey.

    veysel sarı: hucumda daha etkili olmasini bekliyordum ama gol gelmedikce takimin panigi ona da yansidi haliyle. vasat da olsa elestiriyi haketmedi.

    semih kaya: gecen maçlara gore daha iyiydi ama yetmez çocuk.

    hakan balta: savunmadaki en begendigim oyuncumuz kendisiydi. çok mu iyiydi? hayir ama ne yapmasi gerektigini bilen bir hali vardi.

    alex telles: golu yediren isimdi maalesef.

    ceyhun gülselam: ilk yarida çok begendim ama gol için bastirmak için ikinci yariya baslarken yerini umut'a birakti.

    umut bulut: maalesef etkili olamadi. istikrarli olarak oynatilmayan bir forvete kizamam.

    selçuk inan: iyi gununde degildi yine. fakat isliklanmayi kesinlikle ama kesinlikle haketmedi. o forma için dogru duzgun mucadele etmeye calisiyor selçuk.

    sabri sarıoğlu: 80. dakikada selçuk'un yerine oyuna girdi. hareket getirdi aslinda ama tamamen panik futbolu içindeydik ve yapacagi pek de bir sey yoktu.

    felipe melo: muslera hariç en iyi oyuncumuz zaten her maçta o. yine oyleydi.

    izet hajrovic: burak yilmaz ile beraber sahanin en kotusuydu. 65 dakika sabredilmemeliydi.

    lucas ontivero: o fizikle, ilk kez ciktigi super lig'de varlik gostermesi guctu. istikrarli forma sansi bulmasi gerekiyor ama bu olcude yarismaci bir takimda bu pek de kolay degil. yine de izet'in su haline tercih edebilirim.

    wesley sneijder: varligiyla yoklugu birdi maalesef.

    burak yılmaz: çok etkisizdi. girdigi 2-3 pozisyonda da sans yaninda degildi.

    son olarak bir lafim da taraftarimiza. evimde maç izleyip stada gidenleri elestirmekten hep utanirim. hep ama. fakat son yillarda bize bir haller oldugunu gormek icin de her maç stada gelmeye gerek yok. biz boyle mi geldik bu yerlere? takimimiza inanarak, kotu gununde de ona sahip cikarak geldik. insallah beni yaniltir taraftarimiz burdan sezon sonuna kadar. arena'nin musterileri degil, ali sami yen'in taraftarlariyiz biz. kaybedebilir ekibimiz. kotu oynayabilir. her sey olur. ama nasil isliklariz lan galatasaray'i? selçuk'u lan selçuk'u? yapmayalim. yakismiyor. gelin bu takima sahip cikalim. sezonu bir kupa sampiyonlugu bir de sampiyonlar ligi biletiyle noktalayalim. lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın