• 9852
    bence onumuzdeki sene 2012 oyun planina geri donse tekrar eski arzusunu ve kalitesini kolay yoldan yakalacak takim. bunun icin de drogba, sneijder, eboue ve burdisso ile yollar ayrilmali. bunlar elden cikarmasi kolay oyuncular. chedjou mumkunse hemen gonderilmeli, teklif olmazsa yedek stoper olarak bekleyebilir. ontivero da kiraya verilmeli. dany ve amrabat bu saatten sonra gonderilmeli, bruma geri kazanilmali.

    bu durumda elde yabanci olarak muslera, telles, melo, hajrovic kaliyor.

    transfer olarak da bir tane kaliteli, top teknigi ve yaraticiligi yuksek santrfor. kesinlikle elmander gibi, necati gibi, suarez veya rooney gibi orta saha ozellikleri olan bir oyuncu olmak zorunda.
    bir tane de pozisyon almasini bilen, ayagi duzgun, hava toplarinda etkili stoper. muthis hizli filan olmasina gerek yok. gecen sene chedjou'dan beklenen ama buyuk hayal kirikligiyla sonuclanan transfer hamlesi yani.

    bu kadar. kalan transferler sadece iyi alternatif olacak oyuncular olmasi yeterli. tecrubeli bir yedek kaleci kesinlikle gerekli. bunun disinda serdar gurler, gokhan tore, deniz yilmaz, tarik camdal, sefa yilmaz, abdullah durak, sercan kaya, koray altinay, vesaire...

    sahaya da 4-4-2'yle yayilmak. muslera, beklerde telles ve veysel veya salih'ten formda olani. stoper semih ve yeni transfer partneri. sagda hajrovic, solda bruma, veya o donem kim formda ve fizik olarak ustunse. merkez zaten melo ve selcuk'un. forvet'te de en ucta burak, arkasinda surekli gezen ve rahatsiz eden forvet.

    tabi bir de turkiye'yi bilen bir teknik direktor. bu mircea lucescu olabilir, senol gunes olabilir, mustafa denizli olabilir. ama mancini'yle olmaz.

    bu sartlarda galatasaray bir ton parayi cebinde tutup daha basarili olacak, ve gelecegini olusturacaktir. bundan zerre suphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın