2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Stamford Bridge
2 - 0
  • 148
    korkmayan, ayaklari titremeyen, buyuk maclarda sorumluluk almayi seven oyuncularin maci.

    galatasaray futbo takimi drogba, sneijder ve melo gibi oyuncularinin rahat sorumluluk almasini saglayabilirse ve onlara destek olabilirse bizim icin "neden olmasin macidir"

    burak'in varligi drogba'nin yakininda kademeye girebilecek ekstra bir oyuncu demek oldugu icin, gobegi acik birakma adina ve drogba'nin futbol hayatinin guzel bir finali de olabilecegi icin drogba'nin tek santrafor dusunulmesi avantaj saglayabilir. sneijder'in sorumluluk alabilmesi icin de orta sahayi mumkun oldugu kadar kisa pas oynayabilen oyunculardan olusturursak rakip uzeirnde baski kurabiliriz. mesela selcuk onde oynayacagina yektayi sneijder'e daha yakin tutabiliriz. selcuk belki eski yerine regista olmaya donebilir. tek yari bile olsa oynayabilecek bir hamit de bu pas futboluna katki saglayacaktir. umut gundogan bildirildiyse listede, kesinlikle yedeklerde olmali, dikine dribling yapacak bir orta saha, pas futbolu islemediginde isimize yarayabilir. bu bakimdan lucas da cok isimize yarayabilirdi ama hazir olmadigini dusunup onu da kadroya almazlar sanirim.
    yine a plani islemediginde dusunulebilecek diger alternatif eboue'yi one cikartip orta kovalamak olabilir. eboue takimin diger cizgi oyuncularina gore pas ve orta varyasyonlari daha iyi ve yaratici bir oyuncu.
    boyle bir macta defansta fiziksel olarak ezilmemek en mantiklisi o nedenle chedjou ile maca baslanabilir. hem duran toplarda bir alternatifimiz olur.

    orta sahanin sol tarafini isler hale sokabilirsek aslinda buyuk oranda problemlerimizi cozeriz. gerisi de "usta ayaklara" kalir. onlar eger sapkadan cikarmaya ugrasirsa o tavsan wonderland'de de gitse bir sekilde cikartilir. sozum sana alice, kacabilirsin ama kurtulamazsin:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın