• 106
    kalan maçlarımız,

    galatasaray - kayserispor
    t. konyaspor - galatasaray
    galatasaray - fenerbahçe
    sivasspor - galatasaray
    galatasaray - kasımpaşa
    sb elazığspor - galatasaray
    galatasaray - gençlerbirliği
    trabzonspor - galatasaray
    galatasaray - k. erciyesspor

    ---------------------------------------------

    fenerbahçe'nin kalan maçları,

    gaziantepspor - fenerbahçe
    fenerbahçe - bursaspor
    galatasaray - fenerbahçe
    fenerbahçe - mp antalyaspor
    beşiktaş - fenerbahçe
    fenerbahçe - ç. rizespor
    akhisar bld. - fenerbahçe
    fenerbahçe - kdç karabük
    kayserispor - fenerbahçe

    ---------------------------------------------

    aradaki puan farkı 8 yani biz her maçımızı kazanırken, en az fenerbahçe için 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ve bir de ikili averaj ile avantaj sağlayarak önlerine geçebiliyoruz.

    matematiksel olarak iş bitene kadar inanacağız elbet, pes edecek değiliz ama şu saatten sonra fenerbahçe şampiyonluğu verirse, ersun yanal lisansını yırtsın, futbolcular da ülkeyi terk etsin amk, öldürürler bunları.

    biz ise içeride ve dışarıda toplamda 4'er puan kaybettiğimiz antalya ve rize maçlarına yanalım. diğer maçları söylemeye bile gerek yok şu 4 maç normal şartlar altında asla böyle bitmezdi,bitirdik.

    pazartesi sabahı böyle bir tablo çizmek istemezdim ama bu saatten sonra gerçekçi hedefimiz 2.olup şampiyonlar ligi'ne direkt katılım* , 18 mart 2014 chelsea galatasaray maçından turla dönmek ve 9 yıldır alamadığımız türkiye kupası. ayrıcatürkiye kupası süper kupa'da maç yapıp, fener'e tekrar koymak için de bir araç biliyorsunuz. gönül isterdi ki duble yapalım, ş.l.'de en az çeyrek final yapalım ama artık sezonun kırılma noktasındayız. bu süreçte 18 mart 2014 chelsea galatasaray maçının skoru ne olursa olsun, takımımıza sahip çıkmak ve destek olmak boynumuzun borcudur. çeyrek finale çıkacağımıza sonuna kadar inanıyorum ama kötü bir sonuçta da bu takımın real madrid ve juventus'lu gruptan çıktığını unutmayın. eylül 2013'te başımıza gelenleri unutmayın. kadro olarak ligin üzerinde olsak da önümüzü kesmek için konulan yabancı kuralını unutmayın, tff ve kurullarının, hakemlerinin adaletsizliklerini unutmayın. sonra da takımınıza sahip çıkın, alkışlayın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın