• 106
    +aradaki puan farkı kaç?
    -8

    +ligin bitimine kaç hafta var?
    -9

    +bir yarışın içindeyken olabilecek en güzel senaryo olan; rakibini kendi sahanda ağırlamak şansına sahip miyiz?
    -evet

    +ille yarış içinde olmamıza da gerek yok. bu tarz derbilerde ilk 11'ler, sakatlar, cezalılar vs şartlar ne olursa olsun, sezon planlamasında o maça 3 puan yazar mıyız?
    -yazarız, yazıyoruz, yazdık.

    +yazdık, çizdik ve yendik. puan farkı kaç oldu?
    -5

    bunca cümlenin özeti açık ve net. şampiyonluğa inanmayan galatasaray taraftarı mutlaka var ve ben de onlardan biriyim. ama ilgili başlıkta inancını yitirdiğini söyleyenlere çekişen kişiler birşeyin farkında değiller sanırım. "şampiyonluk kesin gelecek!" diyerek 'antep-bursa-antalya-beşiktaş-rize-akhisar-karabük-kayseri' takımlarına, galatasaray'dan daha fazla güvendiklerini belli ediyorlar. ee hani kardeştik?

    ben -sahadaki ruhsuz tayfası sağolsun- yitirdiğim inancım yüzünden suçlamalara maruz kalıyorsam, bu basit matematik gösteriyor ki sen de çoook inançlı muhteşem galatasaray taraftarı olarak yukarıda saydığım 8 takımın herhangi birkaçına belki hepsine bizim takımdan daha çok güveniyorsun demektir. hal böyleyken de vay sen niye az inandın, vay sen selçok inandın diye ayrışmaya gerek yok güzel kardeşim. hepimiz desteğimizle takımın arkasındayız ama görünen köyün kılavuz istemediği gibi bariz bir gerçek var ortada. mayıs'ta şampiyon galatasaray başlığına mutluluk nidalarımızı hep birlikte saydırmak "dileğiyle".
App Store'dan indirin Google Play'den alın