• 9707
    ne yazık ki ne bir önceki dönem fatih terim döneminde nede şimdiki mancini döneminde hiç bir futbolcu hak ettiği değeri görmemektedir, resmen futbol takımımız da eyyamın kralı yapılmaktadır. burak yılmaz haftalardır formsuz, sahada çok garip hareketler yapıyor. elini açmadan oynayamıyor, her maç tonlarca ofsayt ve gereksiz faul yapıyor rakibe ama tartışmasız ilk on bir başlıyor. selçuk inan deseniz en yakın arkadaşı burak yılmazdan hallice. kendisine çok güvendik çok değer verdik ve haliyle bu vurdum duymazlığı çok ama çok canımızı yakıyor. en son oynadığımız akhisar maçında eboue sağ kanadı çok güzel kullanıyor ve her iki kanatta mükemmel çalışıyor, ama gelin görün ki bir hafta sonra deplasman maçında bırak ilk 18e almayı karabüke dahi götürülmüyor.

    devre arasında tonla transfer yapıldı, kanat adamı yok diye kanat adamı alındı, bek yok diye bek alındı. ama gelin görün ki ne hikmetse sabri sarıoğlu her fırsatta bu takımın 11 inde kendisine yer bulabiliyor.

    daha yazacak tonlarca şey varken galatasaray futbol takımı diye bir takımın varlığından bahsetmek hiç ama hiç içimden gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın