• 372
    hak, hukuk konusunda bilirkişi, uzman. sözlüğe en çok emek verenlerden. bu emeğin karşılığını da bir şekilde alacak elbet, onun borusu ötmeli buralarda.

    yazın, sözlüğe kilit vurulmuştu hatırlarsanız. spora siyaset karıştırmıştık :( taarabt okan bayülgen tarzı aptalca yorumlarıyla tartışmamıza renk katmıştı, net güzel günlerdi. hatırlarsın değil mi neverfall? peki idrisk'i hatırlar mısın neverfall? hani 19 mayıs'larda faşistler gibi kule yapılmaması gerektiğini söyleyen yazar. yakın arkadaşındır, mutlaka bilirsin. örnekleri çoğaltalım mı neverfall? bunlar siyaset ile ilgili olan kısmı. geçelim...

    bugün entry'mi silmişsin, katilin başlığının en üstünde duruyordu. ilk onu silmiş belalı entry diye. yasalara uymamışım :( ağız tadıyla anarşistliğimizi yaptırmamış bize, çok ayıp.

    neyse yaptığı umrumda değil şu saatten sonra. bir entry daha girdim onu da sil. asıl diyeceğim; sözlüğü yönetiş şekli cüneyt çakır'ın maç yönetiş şekline çok benziyor. aynı eyyamcılık. bir de şu var; ben moderatör olsam utanırdım o entry'leri silmeye. benim entry'm olduğu için söylemiyorum, ama ben utanırdım silmeye. o kadarını söyleyeyim, fazlasını neverfall çıkartır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın