• 288
    yaptıklarını green street holigans izleyip maça kavga için gitme çağını geçmiş her sağlıklı birey gibi yanlış buluyorum ancak yaptıları bu yanlışların sebeplerini irdelemeden sadece trabzonspor taraftarına hakaretler yağdıran insanlar resmen günümüz türkiyesinin aynasını gösteriyor bana.

    ilk olarak vay efendim bedavadan puan verdi salak bunlar ya diyenleri anlayamıyorum; adamların şikeden mağduriyetini bir avrupa insan hakları mahkemesi onaylamadı, ona da başvurmaları abes çünkü iç hukuk yolları da adamları haklı buldu yani iç hukukta bir mağduriyetleri yok, mağduriyetleri iç hukuktan dolayı değil federasyon kaynaklı bildiğim kadarıyla. adamların kupası alınmış ellerinden, geri vermiyorlar, şike kararı sonrası pişkin pişkin oyuncuları da yönetimleri de açıklamalar yapıyorlar; ülke başbakanı yayınlanan telefon kayıtlarında şikeyi kabul etmesine rağmen fener ceza almasın diye neler yaptığını anlatıyor... şimdi bu adamlar oyunlarını oynayıp güzelce 3 puan alsalar bu yaptıkları kadar ses getirebilecekler miydi?

    bakın yaptıkları doğru demiyorum ben ancak bir yanlış temel üzerine ne kadar doğru bir yapı inşa edebilirseniz, bu taraftarın yaptığı "doğru" hamleler de o kadar sağlıklı olurdu. kaldı ki adamlar yasal olarak da her yolu denediler ancak gelin görün ki türkiye cumhuriyeti kimisine göre altın çağını yaşadığı şu dönemlerde daha mahkeme kararlarını icra ettirecek mekanizmalara sahip değilken, mahkemenin kararını açıkça inkar edecek resmi kuruluşlara sahipken adamlardan ne yapmalarını bekliyordunuz ki?

    adaletin olmadığı yerde anarşi baş gösterir arkadaşlar.

    anarşi diyince korkmayın hemen farklı da olsa o da bir düzendir, sadece kendi hakkını kendin alırsın en basit tabirle. e bu insanların güvendikleri kuruluşların haklarını korumadığı bir ortamda bu insanlarla yıllardır açık açık dalga geçilirken; bu insanlardan sakin kalmalarını, sadece takımlarını destekleyip kazanabilirlerse ki ligdeki hakemlerle o bile zor* kazandıktan sonra medenice eğlenmelerini istemek biraz aşırı yükleme olmuyor mu?

    maçtan sonra ibrahim hacıosmanoğlu'nun cezamız neyse çekeriz dediği söyleniyor. hacıosmanoğlu'nu zerre sevmem, hatta malum mitinge katıldığı için nefret bile ederim kendisinden ancak şu son zamanalrın ekstrem gündeminde yapılmış en mantıklı açıklama kendisinden gelmiştir kesinlikle. evet bu adamlar zaten maçı kazanmak istemiyorlar ki, lig temizlensin adalet yerini bulsun, şaibeli bir ligde maç kazanıp thmet altında kalmaktansa hükmen kaybedelim koymaz bize diyorlar.

    trabzon taraftarı cezası neyse alsın, almalı bu bahanelerin hiç biri cezadan yoksun bırakmak için sebep olmaz ancak bu kaosa aziz yıldırım denen zat-ı meçhul'ü kurtarmak için sebep olan mevcut federasyon ve yayıncı kuruluş da, taraftarı olduğu kulübe ayrımcılık yapan siyasiler de cezasını alsın di mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın