resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 565
    hakemliğini biz de severdik, hatta cüneyt çakır yerine avrupa da yükselen yıldızımız o olsun,o olmalıydı derdik amma ve lakin durum çok farklı beyler.

    siz hiç mahallede ev soyup kaçarken yakalanan hırsızın "evet abi soyuyordum çok hoşuma gitti dayanamadım" dediğini duydunuz mu ?
    yanlışım varsa düzeltin ama fırat hoca beşiktaşlı bildiğim kadarıyla. belki de malum "tükürük" olayından beridir gıcık melo ya ki yorumcu eskş hakemlerden birtanesi şöyle birşey demişti burak için "abicim hakemler böyle topculara gıcık olur. bakarlar ki x hakemin maçında kendini yere atmış ya benim maçımda da atarsa ya beni kandırırsa diye içinden hasetlik besler" . belki melonun saha içindeki agresif tarzı taraftarı arkasına alması rakip oyunculara göz dağı vermesi vb gibi hareketler ve "o" olay* fırat aydınus da kötü izlenim oluşturdu.

    maç içindeki pozisyonda melo da adeta kart istedi hoca neden göstermedi bilmem ama hiç de ağzından çıkan laf başkasına söylenmiş gibi durmuyor. başıma birşey gelmeyecekse sansürlü bir şekilde yazmak isterim: "come down, come down! okey?! .mına kodumun" tarzında birşey söylüyor. yani en azından benim anladığım budur.

    istediği kadar acıtasyon yapsın istediği kadar ağlasın zırlasın. yaptığı hatanın kendisi de farkında, futbolseverlerin bunu ondan beklemediklerinin de farkında olduğu için ve belki de eline geçecek bu sezonki avrupa ligi veya şampiyonlar ligi maçı yönetme şansının elinden kaçtığı için çok pişman.

    eğer oyuncu "lan" bile diyince oyundan atılıp cezalandırılıyorsa bu hareketinin de bir karşılığı mutlaka vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın