resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 560
    ulan maçtan sonra küfür etmedim dedi, mhk başkanı çıktı kesinlikle küfür yok dedi, şimdi de ettim ama bir sor bakiyim kime ettim moduna girmiş.

    şimdi videoyaya bakalım. meloyla konuşuyor, tam meloyla konuşması bittikten sonra bir tek kelime söylüyor. söyle veya öyle gibi bir şey diyor tam anlayamıyorum, hemen arkasından da mına koduğumunun diyor, mına koyayım değil. şimdi mına koduğumunun ve mına koyayım arasında çok büyük fark vardır. mına koyayımı arkadaşına da söylersin, şakasına da söylersin, hatta gülerken bile söylersin. çoğunlukla da cümlenin sonunda kullanılır. bir nevi nokta!

    bununla birlikte, mına koduğumun "nokta" değildir. genelde sonuna çocuğu veya o. çocuğu ile birlikte kullanılır. kullanım alanları ise küfür etmek amaçlı ve genelde karşıdakinin yüzüne karşı değilde hafif kafayı çevirerek göremeyeceği veya duyamayacağı şekilde söylenir. videoyaya da bakarsanız eğer tam sonunda görüntü biterken aslında konuşmasını bitirmediği ve çocuğu veya o. çocuğu ile bitirdiğini anlayabiliyorsunuz.

    zaten dudak okuma uzmanı olmaya gerek olmadan ağzından " sarı-kart-gerek yok- ne" gibi kelimeler çıkmadığını da görebilirsiniz.

    pis kıvırmış. bir de demogoji yapmış, karım vardı kızım vardı diyerek. ulan adama dümdüz giderken onun karısı kızı nerdeydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın