resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3101
    bundan sonra bütün maçlara kaptan olarak çıksa kabulümdür. herkesin tahmin ettiği gibi kaptanlık çok yakıştı kendisine. kaptanlık konusunda mübalağa etmiyorum. ciddiyim! bundan sonrada kaptanlığa devam edebilir bence.

    mesela kötü bir arda turan örneği vermek doğru olmaz bu durumda, ikisi aynı karaktere sahip futbolcu değiller. arda turan daha duygusal, daha medyatik bir futbolcuydu, her hareketiyle hep göz önündeydi. çok iyi bir futbolcu olmasına rağmen, zaman zaman kendisinin de yaptığı hatalar ekseninde, basınında bu hataları abartarak ve acımasızca kullanarak yaptığı haberlerle, kaptanlık baskısının altında çok ezildi arda. ama semih öyle değil! semih daha sakin, daha soğukkanlı ve mevkisiyle orantılı daha az medyatik.

    sonuç olarak ben semih kaya'ya kaptanlığı çok yakıştırıyorum. erken falan olduğunu da düşünmüyorum doğrusu. bizim mevcut kaptanlarımızdan hiç biri çok baskın bir karakter değil zaten.

    yani demek istediğim, çok sevdiğimiz selçuk inan, sabri sarıoğlu veya hakan balta'nın yerine semih kaya kaptan olsa, aman aman bir negatif etkisi olmaz takım üzerinde. en azından semih kaya kaptanlık konusunda büyük bir tecrübe kazanmış olur.

    eminim semih kaya benim kadar dert etmemiştir bu kaptanlık konusunu. bir gün zaten kaptan olacak bu aslan parçası! ben sadece neden şimdi olmasın diyorum.

    (bkz: semih diye bir çocuk vardı kaptan olacağı aşikardı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın