• 9650
    mancini yekta'yı çevikliğinden dolayı ilk önce savunma önünde denemişti. son çıktığı maçlarda gösterdiği merkez orta saha performansı ise aranan dinamizmi getirmiş durumda. kalitesinden ve profesyonelliğinden sual olunmayacak kaptanımız selçuk, ceyhun'un denendiği mevkiye kayarsa takımımızın performansının iyice yükseleceğini düşünüyorum.

    son zamanlarda saha görüşünü eskisi gibi kullanamayan ama mücadele yönünden daha da üst düzeye çıkan selçuk pozisyon bilgisi sayesinde savunma önünde hem rakibin pas yollarını kapatıp hem de şartlar ne olursa olsun -en kötü ihtimalle faul alıp- top kaybetmeyerek kurgunun daha etkin bir parçası olur.

    yekta ise topla ve topsuz daha seri ve sneijder ile de son derece uyumlu görünüyor. en temel sorunu olan devamlılık engeline takılmaz ve konsantrasyon sorunu yaşamaz ise sahip olduğu yetenekler takıma çok şey katmaya devam edecektir.

    melo ise defansif yükünün bir kısmını gerisindeki selçuk'a devrederek son zamanlarda sıkça yaptığı gibi patlayıcı gücünü kullanıp hem ataklara katılmada hem de ani preslerle rakibi bozmada etkili olmayı sürdürür. deplasmanlardaki konsantrasyon kaybına son verildiği taktirde hala şampiyonluk umudu mevcut takımımız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın