• 175
    ne yapılırsa yapılsın eninde sonunda sezon sonunda o saçma yabancı kuralını değiştirmekte mutabakata varacak olan birlik.

    şurdan bakın olaya. bu işe karşı çıkan ana iş karıştırıcı aziz yıldırım ama muhtemelen emre belözoğlu bu sezon son iyi sezonunu yaşıyor ki şu an bile verdiği katkı yok hükmünde** buna 33 yaşındaki selçuk şahini de ekleyelim. 2 kişi gitti orta sahadan. volkan 32 yaşına dayandı reflekslerindeki düşüşü herkes görebiliyor ki artık milli takımın kalesinde de tercih edilmeyeceği gün gibi aşikar. egemen 31 yaşında ama bu agresiflik ve hantallıkla işi zor gibi geliyor bana. gökhan gönül seneye 30 una basıyor ve aşırı derecede formsuz 2 sezondur. bir diğer müzmin yedek mehmet topuz da 31 olacak allahın izniyle seneye zaten bir işe yaradığı yok seneye kadroya bile zor girer bence.

    yabancılardan da bruno kuyt ve webo nun yaşlarının seneye 32 barajını geçeceğini göz önüne alırsak...

    bu takım seneye ya türkiyeden iyi ve yetenekli defans ve orta saha bulmak zorundalar ki görüyoruz biliyoruz böyle adamlar çok nadir ve pahalı. fenere giden yenetenekli topcuların yarım sezonda harcandığını da hesaba katın (bkz: sezer öztürk) (bkz: salih uçan) (bkz: hasan ali kaldırım)

    arkadan gelen genç bir defans ya da üst düzey bir defans-ofans bütünlüğü sağlayabilecek oyuncuları da yok.

    netice de sezon sonunda biz şampiyon olduğumuzda bu kuralı değiştirmeye hala yanaşmazlarsa en iyi ihtimalle sezon ortasında patlayacaklardır.

    başka soru? beşiktaş mı ? geçiniz..

    ayryetten fenerbahçe kadrosunda şu anda 15 yerli satatüsünde futbolcu var, yukarıda saydığım üzere bunlardan 6 tanesi yaşlı oyuncu, 3 tanesi kaleci. geri kaldı 6 oyuncu.
    24 kişilik kadrolarında alt yapıdan gelen sadece 1 oyuncuları var o da erten ersu adındaki genç kaleci.
    yine bu kadro da genç diyebileceğimiz * sadece 2 oyuncu var. alper ve salih. *

    bu adamlar neyine güvenip de hala bu saçma kuralı savunuyorlar ki.. evett. doğru.. onlara kendilerine güvenip birşey beklemiyorlar , kurala güvenip galatasaray'ın başarısızlığını umuyorlar. unutmayın şikeci kuşlar! mayıslar bizimdir!

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın