• 9639
    selcuk icin konusacak olursak

    onundeki hucum hattiyla dunyanin en iyi orta saha oyuncusu da olsa hicbir verim alamazsiniz. sneijder icinde ayni sey gecerli.

    selcuk topu aldiginda hucum hattindan sneijder ve hatta telles'i de sayiyorum o da mecburen geriden geliyor sol bek olarak. bu iki oyuncu haric 1 tane hareketli oyuncu oluyor mu top isteyecek ?

    -yok.

    diyelim ki oldu, kim yapicak bunlari, umut-burak-drogba (ideal dizilisden bahsedecek olursak) bu 3 oyuncu da topu kontrol etmekden aciz oyuncular, topu kontrol etse birisi, kaybediyor 2.hareket yok, oburu yere dusuyor, biri de lakayitce top kayiplari yapiyor.

    -sneijder'in de sorunu bu. gelelim geriye,

    drogba ilk geldiginde ilk maclarda nasil bir uyum icindeydi drogba ile ki sneijder formsuzdu. akhisar macini hatirlayalim 2'ye 1 ile gelen golu. bunu bir futbol takimi yapmalidir. ama biz yapamiyoruz.

    bunun nedeni de o kadar hareketsiz ki hucum hatti yan pas ve geri pasdan yapacak baska birsey kalmiyor.

    -burak saten surekli kaleye yaptigi dikine kosulardan sirti kaleye donuk oynamayi unutyor, oynasada verim yok. drogba da tukenmis durumda.

    evet selcuk formsuz kabul ediyorum, korumaya calismiyorum yanlis anlamayin ama bugun selcuk'un dustugu durum sneijder icinde gecerli benim gozumde.

    -selcuk ne zaman formdaydi, elmander vardi, necati vardi onunde top tutan oyuncular vardi hem ceza sahasi icine daha cok giriyordu hemde bu sirti kaleye donuk oyuncularla rahat pas alisverisi yapabiliyordu.

    suan icin boyle bir durum soz konusu degil.

    selcuk ve sneijder nasil formunu yukseltir derseniz. bu takimin 1. forveti burak yilmaz'dir. o da nasil;

    -burak en ucda tek basina forvet oynayacak veya drogba ama ilk secenek burak olmali. surekli sirti kaleye donuk oynatmiycaksin, tek isi gol atmak ve savunma arasina kosu yapmak olucak. sen arkasinda sneijder ve selcuk ile bu ozelligini kullandirtmaya calisip ayni zamanda sneijder ve selcuk arkadan kosularla ceza sahasina sokucaksin.

    -forvet oyuncularinla degil orta saha oyuncularinla pres yapicaksin cunku forvet oyuncularin bu isi yapacak verimlilikde degil. melo gibi, yekta gibi selcuk gibi adamlari daha onde baskili oynatmak zorundasin. baska turlu bu kadar uzun alanda oynayarak basarili olacagimizi sanmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın