• 9638
    2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçı ile birlikte süper lig 2013-2014 sezonunda deplasmanlarda 3. kez öne geçtiği maçı kazanamamıştır. diğerleri bursaspor* ve antalyaspor* maçlarıydı. bu 3 maçta üstünlüğümüzü korusak şu an 6 puan daha fazla almış olacaktık ve fenerbahçe ile aynı puandaydık.

    ligin 2. yarısına 8 puan geride başlayıp ilk hafta antep deplasmanında 2 puan bırakmamız sonrasında fark 10'a çıktığında hedefimiz kalan maçları en az kayıpla atlatıp liderliği ele geçirmekti. fenerbahçe eskişehir ve sivas'ta üst üste 2 haftayı puansız kapayınca bir ivme yakalamıştık ama elimize kadar gelen şansı kötü deplasman karnemizle tepiyoruz resmen. evet, belki fenerbahçe de top oynamıyor ve birçok maçta puan kaybetme ihtimali var ama biz 2 ileri 1 geri şeklinde devam ettikçe şampiyonluktan da uzaklaşıyoruz.

    en üzücü olan nokta da kalan 5 deplasman maçımızın (karabükspor, konyaspor, sivasspor, elazığspor, trabzonspor) hiçbirini "kesin alırız" diyememem. takım umarım şampiyonluk yolunda artık bir reaksiyon gösterir de daha fazla puan kaybetmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın