resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1392
    kendisinin omzu sakat halde maç tamamladığını, ne kadar büyük bir kaptan olduğunu kimseden öğrenecek değiliz. evirip çevirip bunları yazmanın hiçbir mantığı yok.

    kendisinin devri dolmuşken galatasaray'ın dediği neydi ? gel dedi bırak jubileni yapalım, gençlerin önünü açalım. yok dedi. ben oynayacağım dedi. sonra 100 yıllık galatasaray kulübü vefasız oldu.

    bu vefasız kulüp kendisini hoca yaptı takımın başına. sonra baktık olmuyor kendisinden. oluyor muydu ? olmuyordu. evlere şenlik hamburg maçı hala aklımda.

    hocalığı bıraktı yorumcu oldu. renkli gözlü tipsiz herifle aynı programda yer aldı. mehmet demirkol galatasaray'a gol atma çalışmalarına başladı. dedik ki orada kaptan var, yılların savunmacısı. ne henryler ne tottiler gördü dedik mehmet demirkol kim dedik. mehmet vurdu, kaptan karşılamadı. mehmet ortaladı, kaptan karşılamadı. mehmet golü attı kaptan arkasından baktı. üzüm üzüme baka baka karardı. kaptan kendi kalesine gol atmaya başladı.

    kaptan biz sana ne yaptık ? tamam hadi bizi boş ver de galatasaray sana ne yaptı ? insan evine küser mi ?

    tamam fikirlerini söyle. eleştir tabi de azıcık yapıcı olsan ne olur ? sürekli bir bok atma çabası içine girdin be kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın