• 41
    #1432512 şu entry'me karşılık, böyle bir #1432535 entry ile cevap verme gereksinimi duymuş. adam bana açık açık koyun sürüsündensin demiş.

    benim anlatmak istediğim herşeyin yerinin ve zamanının olduğuydu. böyle bir pankart galatasaray'a zarardan başka birşey getirmez. stadyumlar siyasi propaganda yeri değildir, ne sağcısı, ne solcusu, ne de orta yolcusu için.

    kaldı ki benim siyasi görüşüm hakkında zerre fikri yok. burada ben şöyleyim, ben böyleyim demek istemiyorum ama gezi parkı'nda 5 gün boyunca çiçek sulamadığımı da belirtmek isterim. yeri geldi plastik mermi yedik, yeri geldi köşeye sıkıştık, kuzenim kolumdayken çekilip göz altına alındı, gözaltında da pek iyi misafir edildiğini söyleyemem. o kişi ben de olabilirdim. o günleri hatırladıkça ve üstüne bir de bana böyle kelimeler söyleyen insanları gördükçe zoruma gidiyor açıkçası. şu zamana kadar insan haklarından hayvan haklarına kadar toplumdaki her kesimin hakkını savunmak için forumlara, mitinglere katıldım elimden geldiğince. herşeyi yerli yerinde ve zamanında yapmaya çalıştım. ama birisi çıkıp bana anlamadan, dinlemeden, bilmeden koyun sürüsüsünüz, hırsızsınız diye yaftada bulunabiliyor. bu galatasaraylı birine sen fenerlisin demek gibi birşey.

    yaptığı büyük terbiyesizlik ve kişiliğime hakaret. beni gerçekten çok üzdü ve onun adına da üzüldüm açıkçası.

    edit: problemi konuşarak hallettik, kendisine teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın