resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1148
    bir şekilde yine affedilecek, "bu sezon her şey güzel olacak" demeçleri verdikten sonra antrenmanlara çıkacak futbolcudur.

    zamanında çok savunmuşumdur bu adamı. ruhsuz ruhsuz sahada dolanıp durmuştur, deplasmanlara gitmemiştir, kamplara geç katılmıştır... kısaca, yanlış olan ne varsa yapmıştır; ama yine de savunmuşumdur. gerçekten oynadığı anlarda oyunu bana keyif verdiği için savunmuşumdur. gitsin artık diyenlerin aksine, inatla kalsın diyenlerden olmuşumdur hep. belki değişir umuduyla salakça beklemişimdir.

    lincoln yetenekli oyuncudur, bunu inkar etmiyorum. futbolu aklıyla oynar; ama canı istediğinde oynar. bu sezon da kendini tekrar etmesiyle bendeki tüm kredisi bitmiş, nefretimi kazanma başarısını gösterebilmiştir. bir futbolcudan kolay kolay nefret etmem ben. sonuçta o adam da bir şekilde parasını kazanıyordur. elinden geleni yapıyordur. işte lincoln meselesi de burda tıkanıyor. kendisi elinden geleni yapmadan, şu kriz ortamında eşek yüküyle para kazanıyor. peki beyimizin bize reva gördüğü ne? kampa henüz katılmamış olmak. bravo lincoln! utandırdın ya beni, helal olsun sana.

    bu adamın bu sezon nasıl oynayacağı umrumda değil. her maç, üç gol atıp dört asist yapsa da, kendisi saçma sapan bir futbolcudur benim için. nasıl bundan önce kötü oynadığı dönemlerde arkasında durduysam, şimdi çok iyi oynasa da karşısında duracağım. tribünlerde, kışın ortasında elleri ayakları donarken "lincoooln lincoooln" diye bağıranlar, beyzadenin kıçını kaldırmak için yapmadılar bunu. beklentilerimiz vardı. bu adama beslenen bir sevgi vardı. beyfendi hazretleri bunu anlayamadı sadece. kıçını tavana değdirmekle uğraşıyordu o ara.

    ihtiyacımız olan, karakterli futbolcular; terbiyesizler değil. ne güzel söyledi alp yalman; "bir kere lincoln adam değil." diye. işin özetidir bu cümle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın