• 18531
    ""dany'ye kefil oluyorum. bu formayı giyiyorsa böyle birşey olamaz. dany'den şüphe den benden de şüphe debilir. herşeyden önce ailesi var yapmak istese bile farklı pozisyonda yapardı, bariz bir şekilde yapmazdı zaten. ben kefil olmam böyle birşey olsa zaten. hata yapılabilir canı sağolsun, her hatanın altında kasıt aramamak lazım. türk toplumu olarak bunu çok yapıyoruz, yapmamaız gerkeiyor, her hatanın altında kasıt aramamalıyız.

    kimisi zeybekten hoşlanır, kimisi o danstan hoşlanır. toplum olarak bir iş yapıyoruz. küçük çocuklara iyi örnek olmak lazım. semih yaptığı hareket herkes tarafından takdir topluyor ama bu tarz hareketler sıkıntı yaşataibliyor. bizden önce kulübünün düşünmesi gerekiyor. benim düşüncem budur, buraya gelen yabancıların her hareketiyle örnek olması gerekiyor.

    havaalanında omuzlarda geliyorlar, ayakları yere deymiyor. bizim arkadaşlarımız gidiyor 30 dakika taksi bekledim diyenler var ama buraya gelen yabancılar evler, villalar hepsi yapılıyor, tutuluyor. adam 'ben ne oldum' diyor. yaptığın gol sevincine kadar dikkatli olmak zorundasın.

    önce kendi insanımıza değer vermemiz gerekiyor. kemal sunal'ın filmi vardı kendisini siyaha boyuyor. onun orada yaptığı gibi, türkiye'de yabancı sempatisi devam ediyor. 35 senedir hiçbirşey değişmedi memleketimizde..."

    (bkz: tolga zengin)

    edit: kaynak göstermeyi unutmuşum: http://skorer.milliyet.com.tr/.../1842384/default.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın