resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 3359
    şu an dünya üzerinde bulunan en iyi 10 kaleciden biri değildir. şu an dünya üzerinde bulunan en iyi 3 kaleciden biridir gözümde.
    bazı kaleciler vardır, seri/çeviktir. (bkz: van der sar) gibi. 10 metreden adam 90'a şut çeker, ''aha gol '' dersin, ama (bkz: van der sar) uzanır ve çıkarır. bazı kaleciler vardır uzaktan gol yemez (bkz: mondragon). bazı kaleciler libero'dur. araya atılan toplara çıkar, oyun kurar (bkz: fabian barthez). ama bazı kaleciler çok özeldir bunların hepsini yaparlar (bkz: fernando muslera). ben böyle kaleci çok görmedim. eskiden böyle kaleci (bkz: peter schmeichel) vardı , ne bileyim (bkz: oliver kahn) vardı. şimdi çok fazla yok. belki (bkz: neuer) ve (bkz: buffon) *
    var diyebiliriz.
    belki bunu söylediğim için bazı arkadaşlar karşı çıkabilir ama muslera, taffarel'den bir tık daha iyi bir kaleci. taffarel'i yıllarca izledim. canlı izledim, televizyondan izledim. şimdi muslera'yı da izliyorum. geldiğinde taffarel'in gerisindeydi ancak gün geçtikçe daha iyi oluyor. tabi bunda taffarel'in katkısı çok büyük. zaten boynuz kulağı geçmeli. şu aralar bir tarihe tanıklık ediyoruz. inşallah daha uzun yıllar kalemizi koruyacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın