resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4609
    alışılagelmedik bir başkan tipidir. futboldan uzakta ama iş hayatının tam ortasındadır.

    17 şubat 2014 galatasaray spor kulübü açıklamasıyla 17 şubat 2014 antalyaspor galatasaray maçındaki beraberlik arasında bir bağlantı göremiyorum. bahsi geçen maçta 6. dakikada öne geçmiştik ve ilk yarım saat gayet olumlu oynamış bir takımımız vardı. açıklama ilk yarım saat futbolcuların aklına gelmezken daha sonra mı etkili olmaya başlamıştır? sahada hala birbirine yabancı futbolcuları yan yana oynarken görüyoruz. mancini geniş bir kadro düşünüyor. herkes birbirine alışsın sonunda gözüm kapalı formda olanları sahaya süreyim istiyor. bu hemen olmayacak tabii ki. sabretmek lazım. 2-3 maç kazanınca taraftar hemen havalanıyor.

    aysal'a gelince seçimini yaptı, mancini'ye takımı teslim etti. mancini'yi birkaç sene takımın başında tutarsak sonunda meyvesini yeriz gibi görünüyor. öbür türlüsü gündelik türkiye hikayesi. bu noktada aysal'ın -kulübün başında kalacağı meçhul olmasına rağmen- tüm baskılara dayanması lazım. hem dışarıdan gelen hem içeriden gelen.

    bu yüzden o açıklamayı yaptırıyor zaten. ipler gergin, pamuk ipliğine bağlı her şey. işi baştan sıkı tutup, "biz de buradayız, sesimizi yükseltiriz" diyor. taraftar hala etik peşinde. sizin evinize bir adam elinde silahla girerse ailenizi korumak için elinizden geleni yaparsınız. ve bunu yaparken aman taşaklarına vurmayayım, koltuk kan olmasın, küfretmeyeyim diye düşünmezsiniz.

    aysal yönetimi her açıklamasında ses getirdi. şike olayından başlayıp en son fenerbahçe'nin hakem baskısına kadar. siz çalışmıyor sanıyorsunuz. her aksiyona ulu orta geçmesini istiyorsunuz. halbuki adam derinden gidiyor. şike konusunda uefa'yla gayet yakın temasta oluğuna adım gibi eminim. aynı şekilde demirören'le de iletişim halinde. daha bilmediğimiz neler yapıyor kim bilir. bazısında sorun da yaşıyordur. sonuçta düşmanı çok. ama düşmanlarının yanında olması gereken en son kişiler galatasaray taraftarıdır.

    bu ülkede istediğiniz/miz şekilde yürümüyor işler. insanın içi rahat etmiyor ama içinde bulunduğun kabın şeklini almazsan kaybeden sen olursun. bu şerefinden, onurundan kaybedeceğin anlamına gelmiyor. birçok iyi insan iş ortamında mecburen kurda dönüşüyor; kalp kırıyor ama bu doğanın kanunu. ister kabul edin ister etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın