• 248
    ilk devre son 20 dakika ve ikinci devre ilk 35 dakika oynadigimiz sey futbol falan degildi maalesef. evet yedigimiz ikinci gol olacak is degil ama onu golgeleyen bu kotu oyun oldu. ufak tefek notlarim soyle:

    muslera: yine harika oynadi. cok onemli kurtarislari var. yenilen gollerde hiç kabahati yok.

    sabri: mucadele etti eyvallah ama yetenegi bu maalesef. bir de su var; sneijder, selçuk ve telles'in oynadigi takimda korner kullaniyor. olacak is degil.

    semih: diarra ile kora kor mucadele etti. vasatin ustundeydi.

    burdisso: yedigimiz ilk golun mesulu kendisi maalesef. topa bir hamle yapip almalisin veya alamamalisin. onun yerine uc hamle denemesi yaparsan rakip sana vucudu dayayip golunu atar. tek maçtan adam asmam asla. burdisso'yu da asmam ama yabanci sinirlamasi icinde forma bulmasi kolay degil gibi.

    telles: sol bek gibi sol bek. iyi oynadi. ilk golun yaraticisiydi.

    ceyhun: ilk devre iyi oynadigimiz bolumlerde o da cok iyiydi. rakibe ilk basan hep o oldu. fakat orta sahamiz oyundan dusunce cok yalniz kaldi, etkisi dustu.

    melo: diger maclarina gore tutuktu. bu tutukluk kotu olarak anlasilmasin ama mukemmel oyunlarina oyle bir alistik ki iyi oynayinca tutuk diyorum. bunda sari kart ceza sinirinda olmasi da etkiliydi suphesiz.

    selçuk: vasati asamadi.

    sneijder: çabalayan, isyan eden bir goruntusu vardi. 2-3 ciddi golluk sutunu hakan kurtardi.

    burak: çok klas bir gol vurusuyla takimimizi one gecirdi. canini disine takarak oynadi. top rakipteyken ilerde dikilmedi, hemen topun arkasina gecti.

    drogba: sahada yoktu maalesef. en kotusuydu sahanin.

    umut: cok kritik ve klas bir golle bir puani kurtaran isim oldu. formayi hak eden bir goruntu çizdi. ozellikle deplasman maçlarinda ilk 11 için muhakkak dusunulmeli.

    veysel: etkisiz bir goruntu sergiledi.

    emre: pas dagitiminda selçuk'un bu olcude etkisiz oldugu bir gunde daha once dusunulebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın