• 242
    madem ki selçuk'la melo'nun kart sınırında oluşları, onların agresifliğini bozuyor, orta sahada rahat oynamalarına engel oluyor, beşiktaş maçı benim için daha önemli diyorsun (sanki o maç 9 puan) yekta, emre çolak, emre gündoğan, veysel vs oynasaydı. antalya orta sahasında serkan balcı oynadı amk, selçuk'tan çok daha verimli oynadı hem de. hamle yapmaya korktu bizimkiler kart göreceğiz diye.

    didier drogba zaten ayrı mevzu, tamam amk drogba'sın sen, taşşağını yesin herkes ama asy arena'da seyirci gazıyla oynarken, bu sene deplasmanda hiç yok. takımın mücadele gücünü direkt düşürüyor. canı isterse bir maçı alır sana getirir ama keyfi gelmezse o maçı kazanman da işte böyle zor...

    şampiyonlar ligi maçlarını çok önemsediğinin farkındayız da amk şampiyonluk gidiyor, sen stamford bridge'te şov yapacaksın diye seni mi bekleyeceğiz.

    sen oyna diye formda izet hajroviç kadroya giremiyor. bruma olsaydı keza o da öyle olacaktı.

    hazır değilsen bekleyeceksin, kötü oynuyorsan da oyundan çıkacaksın, oyundan çıkarken de tripler atmayacaksın. belki tugay kerimoğlu ile konuşmuşsundur, sana gönül koymaz ama bu taraftar kendi efsanesine sahip çıkar. olan sana olan sevgiye olur. ha skynde olur mu bilmem ama böyle işte...

    inşallah bu maçın olumsuzlukları beşiktaş maçına pozitif yansar ve oyuncular farklı bir tablo çizer, zira beşiktaş maçını kazanamazsak bu iş biter bence. antalya'yı yenseydik beşiktaş maçında beraberlik bile çok kötü olmayabilirdi ilerisi için ama artık kazanmak lazım. fener'in fazla deplasmanı kalmadı, hepsinde puan kaybedecek diye bir şey yok, kaldı ki biz de her deplasmandan 3 puan alamıyoruz. kart sınırı falan da umrumda değil, herkes oyununu oynasın, mücadelesini etsin, melo yoksa başkası oynar yerine. zaten melo'nun o agresifliği olmadığında, rahat hamle yapamadığında emre çolak'tan farkı kalmıyor, kendisi olamıyor.

    1 puan da kötü değil bu arada maça bakınca, belki bu 1 puanla şampiyon olacağız, umut bulut getirecek şampiyonluğu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın