resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 487
    üzülerek söylüyorum ki benim gözümde türkiye'nin bir numaralı hakemi olan fırat aydınus, 16 şubat 2014 fenerbahçe kasımpaşa maçına atandığı an bitirilmiştir.

    ulan .mın feryatları fırat aydınus'a geçen sezondan(2012-2013) beri yapmadığınız ,söylemediğiniz şey kalmamıştı. o kadar ağladığınız sivas maçından sonra fırat aydınus'a tek kelime eden gördünüz mü? "neden bu adam atandı bu kritik maça" diyen. 1.5 yıldır fenerbahçe maçı yönetmeyen adam hooop böyle bir ortamda fener'in kucağına bırakıldı. fırat'a da "hadi koçum git kendini affettir, barış" denildi. o da baskılara dayanamadı, dayanamazdı zaten, insan olan dayanamaz. eminim ki kasımpaşa 1-1'i bulunca fener lehine çalmak için pozisyon bile aramıştır ki bir hakem için en kötü duygu budur. maçtan önce fenerbahçe'nin hak ederek kazanmasını dilediğine de eminim. adam ısınmaya çıkmadı ya maçtan önce böyle bir şey var mı?

    neyse efendim bir başarılı hakemimiz daha bazı orospu çocukları sayesinde lekelenmiştir. bu ülkede fener'in,galatasaray'ın istemediği adam hakemlik yapamaz. fırat aydınus da kağıt üzerinde ülkenin 2 numarası iken fenerle iyi olmalıydı, oldu. küskünler barıştı ama olan emeklere ve adalete oldu.

    inşallah ileride gelecek gördüğüm mete kalkavan'a da benzer şeyler yapılmaz. çünkü çok iyi bir hakem geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın