• 65
    ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz değil de ali ismail korkmaz istanbul united yıkılmaz ya da ne bileyim başka bir tabir kullanılabilirdi. ben de fenerbahçe'nin prim yapmak için kullandığını düşünüyorum ama destek vermeleri de çok güzel be . keşke fenerbahçe yıkılmaz olmasaydı sloganda ve arena'ya da gelseydi korkmaz ailesi ağırlasaydık onları , sarılsaydık onlara ..

    fenerbahçe'nin bu tavrı yüzünden gerçek anlamda sahiplenemiyorum bu sloganı , bu direnişi . fenerbahçe taraftarına iki çift lafım var . öyle bir algı oluşturdunuz ki ali ismail korkmaz'a yapılan haksızlığın bir tek fenerbahçeliler arkasındaymış gibi..
    sırf sizin mi canınız yandı lan ali ismail dayak yerken vicdansızlar . ayıp değil mi lan böyle bir şey yapmak . ben sizin yüzünüzden sahiplenemiyorum bu sloganı . ben de isterdim beraber bağırmayı , bütün taraftarları temsil eden bir slogan söylemeyi .

    kısacası destek verdikleri için mutluyum ama bize de bu desteği yaşatmadıkları için de mutsuzum , sinirliyim sözlük .

    son olarak : ne olursa olsun ama ne olursa olsun bu videoyu izleyip oradaki fenerbahçe taraftarının yerinde galatasaray taraftarı olarak ya da üzerinde forma olmadan orada olmak istemeyen vicdanlı bir birey değildir.
    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be
App Store'dan indirin Google Play'den alın