• 59
    söyleyene göre tutarlı veya söyleyene göre tutarsız bir tezahürattır.

    şöyle ki;

    diyorsan ki; fenerbahçe şike yapmıştır, eyvallah... verilecek ceza neyse boynum kıldan incedir, eyvallah... aziz yıldırım tescilli şikecidir, defolup gitsin kulübün başından, eyvallah...
    eğer ki bunları söyleyebiliyorsan ve paralel devlet'in veya akp devleti'nin fenerbahçe'ye sardığına inanıyorsan, hangi siyasi fikirden olursan ol gezi parkında yapılan zulme sessiz kalmamışsan, tencere çalarak da olsa eylemlerini desteklemişsen, fenerbahçe kulübüne (şikeden bağımsız olarak) yöneldiğini düşündüğün (sana göre varsa) paralel veya akp komplosunu hedef göstererek, bir fenerbahçe aşığı ali ismail korkmaz'ı kendine sembol yapıp bu tezahüratı söyleyebilirsin.

    yok sen diyorsan ne şikesi, ne tapesi... biz pirü pakız. hepsi şike yapar biz yapmayız. ne teşvik dağıttık, ne maç satın aldık. "kedidir o kedi", biz türkiye'nin en temiz kulübüyüz. hazır rüzgar akp ve cemaatin tersine esiyor, o rüzgarı da arkamıza alırız, rüzgarda teyemmüm abdesti alıp şikeci cenabetliğinden kurtuluruz, akp'ye göbekten karşı olan türkiye'nin diğer % 50 sinin desteğini de ali ismail sayesinde arkamaza aldık mı, şike mevzusundan yırtarız... işte o zaman bu slogan kendi içinde tutarsızlaşır ve ali ismail korkmaz'ın temsil ettiği o özgür dünya hayali ile hayatını kaybetmiş tüm insanları anılarına saygısızlık yapmış olursun ve tutarsızlaşırsın. ve o zaman ali ismail gibi bir insanın arkasına saklanarak kendi pisliğini örtmeye çalışacak kadar alçalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın