• 54
    ali ismail'in utanmazca kullanıldığı tezahürattır.

    bir kere fenerlilerin anlaması gereken bir nokta var; ali ismail fanatik değildi. yani sempati duyduğu takımı hayatının baş köşesine koymuş bir insan değildi. her formayla fotoğraf çektiren fanatik olacak diye bir kaide yok. twitter'ında fenerbahçe'yle ilgili herhangi bir yazıya da rastlamadım. sadece formayla çekilmiş bir fotoğrafı var ve bunun üzerinden güzellemeler yapılıyor.

    adam sanki fenerbahçe için ölmüş anasını satayım. hayır, işin ilginci çocuk gezi parkı için de ölmedi. sadece gezi eylemlerine katıldı ve 3-5 tane insan görünümlü yaratık tarafından hunharca katledildi. devlet tarafından katilleri korundu, korunuyor. tıpkı diğer ölen insanlar gibi.

    sorunun sizin fenerbahçe'nizle hiçbir ilişkisi yok. şimdi ali ismail'in korkmamasıyla fenerbahçe'nin yıkılmamasının ne alakası var? birisi bana bunu izah etsin de kot kafama girsin.

    beste güzel beste. ben de beğendim. ama işte artık o siyasileşmiş, bir takım emeller için kullanılan "fenerbahçe yıkılmaz" saçmalığının vurgulanması aşırı rahatsız edici. sorun da buradan kaynaklı. yapmayın arkadaşlar, hiç yere ölmüş gitmiş bir insanı alet etmeyin sikindirik şike davanıza.

    hele ki tayyip'le kol kola vermiş aziz başganınız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın