• 193
    galatasaray'ın baştan sona hakkıyla ve iyi oyunuyla kazandığı maç. daha da farklı olabilirdi skor. oyuncularımızla ilgili kısa notlarım şöyle:

    fernando muslera: müthiş bir maç çıkardı yine. özellikle jorquera'nın pozisyonunda çok kritik bir kurtarış yaptı. müthiş yer tutuşuyla zor pozisyonları kolay gibi gösterdi.

    sabri sarıoğlu: sağ bekte de, sol bekte de etkili oynadı. sahanın iyilerindendi.

    aurelien chedjou: golünü attı ama kimi anlarda kritik hatalar da yaptı. eskişehirli oyuncular becerikli olsalardı hataları pahalıya patlayabilirdi.

    ceyhun gülselam: çok etkili oynadı. hem koşusuyla, hem mücadelesiyle, hem de çaldığı toplarla takımı rahatlattı.

    hakan balta: hatasız ve iyi oynadı.

    alex telles: ali sami yen'deki ilk maçında etkili bir oyuncu olacağının sinyallerini verdi. sol ayaklı duran toplarda onu göreceğimiz anlaşılıyor. yalnız sonlara doğru yoruldu, ki bu da normal. yerini daha erken de bırakabilirdi.

    veysel sarı: 83. dakikada telles'in yerine girdi ve onun girmesiyle sabri sol beke geçti. takıma yavaş yavaş ısınıyor gibi. bu maçki performansı bir yorum gerektirmiyor.

    izet hajrovic: oyunda kaldığı sürede çok zeki bir oyuncu olduğunu gösterdi. burak yılmaz'ın golünde müthiş bir asist yaptı. takım için oynayan bir oyuncu. iki tane net gol pozisyonunun içindeydi ama yararlanamadı.

    emre çolak: hajroviç yerine 68. dakikada oyuna girdi. oyunda kaldığı sürede maalesef etkisiz ve kötü bir görüntü çizdi.

    felipe melo: yine, yeni, yeniden muhteşem oynadı. her topa bastı, her yere yetişti, hucümda da savunmada da "present" oldu.

    selçuk inan: sıkışan oyuncular onu gördü. o da burak'a pozisyon hazırlamaya çalıştı. en iyi maçını oynamadı belki ama performansı beni tatmin etti.

    wesley sneijder: kısmetsiz bir günündeydi. asistini yaptı ama çok ciddi boş pozisyonlarda kalmasına rağmen istediği pasları alamadı.

    umut bulut: 89'da sneijder yerine girdi. o kısacık sürede de bu sezonki ilk lig golüne imza attı. o gole çok çok sevindim. umut'un kritik gollerine şampiyonluk yolunda çok çok ihtiyacımız var.

    ve burak yılmaz: büyük oynadı. çok iyiydi. maçın başında servet'ten çalıp boffin'e takıldığı pozisyonda ne kadar istekli olduğunu göstermişti. sonrasında hajroviç'in ara pasında golünü yazdı. hep koştu, kovaladı. mücadelesi üst düzeydi. umut bulut'a yaptığı asist de takdire şayandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın