resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 345
    bugün hollanda kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştır.

    --- alinti ---

    servet çetin, marsilya’ya transferi ilgili olarak, “marsilya’nın eski başkanı istifa etmeden önce anlaşma sağlanmıştı. fakat başkan istifa etti. yeni yönetimin bu transfere nasıl baktığını bilemiyorum. fakat ben şu anda galatasaray’ın oyuncusuyum. en iyi şekilde antrenmanlarımı yapıyorum. moral bozukluğum yok. şu anda galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum” diye konuştu.

    gökhan zan’la uzun yıllar milli takımda birlikte oynadığını belirten servet, “gökhan’la beraber aynı kulüpte oynar mıyız” diye sohbetlerimiz oldurdu. milli takımda çok oynadık. birbirimizi çok iyi tanıyoruz. ayrıca bizim takımımızda emre (aşık)ağabey, emre güngör, semih kaya, murat akça ve paf takımdan gelen arkadaşlarımız var. gökhan’la ben milli takımda beraber oynuyoruz diye, burada da biz oynayacağız diye bir şey yok. bütün arkadaşlarımız, gökhan ve ben de oynamak için elimizden geleni yapacağız. son kararı hoca karar verecek. geçen sene defans olarak sıkıntılar yaşadık ama bu sezon yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi.

    bu gelişmeler sırasında frank rijkaard ile bir konuşma yaptığını ifade eden servet çetin, “transfer gerçekleşirse senin adına sevinirim. fakat burada da kalırsan senin gibi bir oyuncuyla çalışmak isterim dedi kendisi bana. dediğim gibi bu transfer olursa en iyi şekilde ayrılırım. olmazsa da en iyi şekilde burada mücadelemi veririm” şeklinde konuştu.

    milli takımdaki geri dörtlünün şuan da galatasaray kadrosu içinde olmasıyla ilgili servet çetin, “tabii oyuncular için birbirini tanımak ve beraber maçlar oynamak çok büyük avantaj. ama biz takım olarak çok kaliteliyiz. kim daha iyi oynarsa o forma giyecektir. takım için hayırlı dörtlü hangisiyse o dörtlü oynar” dedi.

    servet çetin, rijkaard ile ilgili olaraksa, “kendisi çok sıcak ve kariyerli bir hoca. çok önemli kulüplerde çalışmış bir isim. herkes hocanın tecrübelerine çok güveniyor. bizler onun istediği performansı sergileyebiliriz. çalışmalar çok iyi gidiyor. bilinçli antrenmanlar yapıyoruz. umuyorum ki böyle de devem edecek” dedi.

    her hocanın farklı bir çalışma programı olduğunu belirten servet, “biz de bu programa uymak zorundayız” diyerek sözlerini tamamladı.

    --- alinti ---

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/4162.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın