• 186
    güzel futbol, rahat 3 puan.

    ligte ilk 18 haftada yaptığımız toplam averaj 11, son iki haftada yaptığımız averaj 9. sadece bu bile havamızı bulduğumuzun göstergesi.

    yeni transferlerimizle başlayalım;

    alex telles: net, tertemiz sol bek. oldukça soğuk kanlı. kanadın bütününü kullanıyor. henüz 20 yaşında oluşu büyük avantaj. galatasaray'da üzerine koyarak kendisini geliştireceğine inanıyorum. yarattığı ilk intiba oldukça olumlu. gönül rahatlığıyla artık net bir sol bekimiz var diyebiliriz.

    izet hajrovic: takımın olumlu futboluna ayak uydurdu. topu ayağında fazla tutarak kendisini ıspat etme çabasına girmiyor. maçın başında burak'a çok güzel bir asist yaparak kilidi açtı. ayrıca ikinci yarıda biri direkt kendi yarattığı pozsiyon olmak üzere iki net gol pozisyonuna girdi ama yararlanamadı. saha içinde çok fazla heyecanlı davranmasa da gol pozisyonlarında biraz tecrübesizlik biraz da heyecandan dolayı sonuca ulaşamadı. fakat buna rağmen ilk ciddi sınavından alının akıyla ayrıldı.

    maça gelirsek, tıpkı geçen hafta oynadığımız bursaspor* maçı gibi maça oldukça iştahlı başladık. ilk golü erken bulduktan sonra eskişehir kalecisi ruud boffin'in burak yılmaz'a yaptığı net penaltı ve kırmızı kart verilse maç çok daha erken bitebilirdi. buna rağmen ilk yarı bitmeden bulduğumuz golle ilk yarıyı temiz bir skorla bitirmeyi başardık. ikinci yarı ise oyunu rölantiye alarak rahat bir galibiyet elde ettik.

    takımın içeride oynadığı maçlar ilerisi için ümit verici. sezonun ilk yarısına oranla ikinci yarıda daha pozitif ve iştahlı bir futbol oynuyoruz. bu noktadan sonra rakibin puan kaybetmesini beklemeksizin bu futbolumuzu deplasman maçlarına da yansıtmamız gerekiyor. zira biz kazandığımız sürece onlar üzerlerinde hissetecekleri baskıdan dolayı daha çok puanlar kaybedecekler.

    son olarak bir paragraf da galatasaray taraftarına açmak istiyorum. taraftar takımın olumlu futboluna çok iyi ayak uyduruyor. hatta takımının arkasında itici güç oluyor. özellikle bu gece çok iyiydi galatasaray taraftarı. sezonun en iyi iç saha performansı diyebilirim taraftar adına.

    kısacası galatasaray'da herkes bir şeyler için inanmış durumda. galatasaray'ın taraftarıyla ve camiasıyla inandığı zaman aşamayacağı bir engelin olmadığını hepimiz biliyoruz.

    artık taraftar olarak gereksiz tartışmaları bir kenara bırakıp sadece sonuca odaklanmamız gerekiyor. ben teknik heyetime ve futbolcularıma bu konuda güveniyorum. artık taraftar da gereksiz kutuplaşmaları bir kenara bırakarak sadece takımının başarısına odaklanmalı. inanın zor değil. galatasaray için hiç bir şey zor değil. artık bize bir şey kazandırmayacak gereksiz tartışmalar yerine takımın geleceği ve başarısı için ortaya bir şeyler koymaya çabalayalım. zira galatasaray futbol takımı artık ışık vermeyece başladı. cümle alem biliyor ki; galatasaray taraftarında filiz çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın