resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2882
    kasım 2013'te hakkında şunu yazmıştım (bkz: #1336606)

    şimdi şubat 2014'teyiz ve aradan geçen 3 ayda semih'in form durumu fazlasıyla yükseldi. özellikle kaydırmalı dörtlünün sağ stoperi olarak sağ bek gibi de pozisyon alabilmeye başlamasıyla oyunun daha çok içine dahil olmaya ve takımın pas opsiyonlarından biri haline gelmeye başladı. bu sayede de kendine güveni artarak üzerine koymaya başladı. yakında semih'ten bir kafa golü görebiliriz bu bağlamda. zira performansını bu şekilde yukarı çekerken kendine güveninin artması sonucunda da kornerlerde ileriye çıkacaktır. tabi bu sadece performansını taçlandırmak olur.

    semih kaya'nın son 3 ayda yaşadığı değişimi birçok futbolcu yaşadı ve resmen üzerlerindeki ölü toprağını attılar. semih'in gelebileceği noktayı yukarıda da linkini paylaştığım entry'de yazmıştım. şu anki performansı ile dikkat çekmeyi başarmış görünüyor. ancak burada kendisinin dikkat etmesi gereken en önemli şey, şu anki mevcut form grafiğinin minimum seviyesi olması gerektiği. yani şu an çok formda diye bu kadar iyi oynuyor olması değil, formsuz olduğu zaman en kötü şu andaki gibi oynuyor olması gerekiyor. manu'da istenen ölçüt budur. en kötü bu şekilde oynayacağını bilmeleri gerekir ki potansiyelli bir savunmacı olarak seni alsınlar.

    hoş gitmesin semih manchester united'a. ya da gitsin bilemedim. kendi bileceği iş. ama bu formunun daha da üstüne çıkması gerekiyor zaten. kas kütlesini de arttırması gerekiyor. vidic gibi bir tankın yerine düşünülüyor sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın