• 150
    rüyamda selçuk inan ve fatih terim'i gördüm sözlük. çok oluyor gerçi göreli. taraftarın selçuk'a çok yüklendiği ve sneijder ile problemleri var dedikleri zamanlardı.
    çok savundum çünkü kendisini. etkisinde kaldığımı düşüyorum.
    fatih hoca'nın yanına götürdüm selçuk'u. aslında abi demem lazım adama. böyle yarı işlek bi mekandı. sanki mekanı fatih hoca işletiyor gibiydi. ben fatih hoca'yı görünce ağlamamak için zor tuttum falan. elim selçuk abinin sırtında içeriye girdik. sonra onlar konuştu. bense ağlamamak için kendimi sıkarken dışarıya çıktım. bu arada her ikisinin üstünde beyaz milli tekam eşofmanı vardı yada beyaz galatasaray eşofmanı. insanlar rüyalarında daha önceden gördükleri şeyleri birleştirirlermiş. beyaz galatasaray eşofmanı görmüş olduğumu hatırlamıyorum :(
    ilginçti aq.

    bu gecede galatasaray'ı gördüm. fenerbahçe'yle oynuyorduk. maçı hep önde götürdük pozisyon olarak. bir türlü gol bulamadık. son 3 dakikaya girdiğimizde en az 40 orta yapmışızdır öyle yükleniyorduk. o 3 dakika bitti gol atamadık. ben yine kaçtılar aq elimizden dedim. ara ara görüyorum bu rüyadan. abonesi gibi bişey oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın