• 136
    kendisi göreve geldiğinden beri gerek mağaza yönetimi gerekse forma kültürü konusunda olması gereken özeni gösterip gerekli hassasiyeti en üst biçimde göstermiştir.

    fakat son zamanlarda internette dolaşan 2014-2015 sezonu forma duyumlarında parçalı'nın olmadığı, bir de üstüne çubuklu formanın 1. forma söylentileri iyice arttı. hepimizce malum parçalı formanın bizde ne kadar önem arz ettiği kendisinin katkılarıyla daha da arttı. anti parantez gsformalari.blogspot.com adresindeki arkadaşların emekleri başlı başına bir tez konusu.

    kendisinin hala görevde olduğunu zannediyorum. gelecek sezon parçalı formanın olmaması gibi bir hatanın altına imza atacağını sanmıyorum.

    parçalı forma kutsaldır. 1. formadır, geriye 2 tane forma kalıyor ister pembe, ister mor olsun. ama parçalı kutsaldır.

    ekleme: kendisi için ayrıldı denilmişti hatta başkan açıklama yapmıştı daha iyi bir teklif aldı diye. fakat sonra 2014 bahar yaz kreasyonu toplantısında konuşma yaparken gördüm. kendisi kesinlikle ayrıldı mı emin değilim.

    ekleme2: gsuser'lardan kesinlikle ayrıldı yorumları geliyor. anlaşıldı kendisi ayrıldıktan sonra parçalı forma kültürü rafa kaldırılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın