• 9416
    en iyi turk oyunculari takima kazandirma ve onlarda israr etme anlayisini benimsemesi gereken takim. bu yabanci siniri tamamen kaldirilsa dahi surdurulmeli.

    ancak nedense yurtici piyasasinda en eli kapali davranan buyuk kulup hep galatasaray oluyor. bu anlayis selcuk, burak, hamit gibi transferlerle kisa bir donem degismis gozukse de yine ayni donemde oguzhan, gokhan tore, salih ucan, alper potuk gibi isimlerin elden kacmasi hayal kirikligi oldu, en azindan benim icin. salih dursun, veysel sari, umut gundogan, koray gunter gibi isimler belirtmeye calistigim kategoride tam olarak olmasalar da ilerisi icin umut veren hamleler.

    gecmise bakarsak- adnan polat doneminden miras kalan bu kotu futbol yonetimi bugun galatasaray'in en onemli problemi haline geldi. o yonetim bugun fenerbahce'nin belki de en iyi iki oyuncusu olan mehmet topal ve caner erkin gibi oyunculari takima kazandirmisken ve verim almaya baslamisken, israr edip korumasi, yetistirmesi, galatasaray'i ve galatasaraylilligi benimsetmesi gerekirken adeta yok pahasina kaybetti. haydi bu arkadaslar bir yana, son 10 yilin en iyi yerli oyuncusu, fanatik galatasarayli arda turan'i bruma'yi aldigi fiyata satti galatasaray. bunlar cok buyuk hatalar.

    galatasaray yerlilere, kaliteli yerlilere dondugu zaman hep basarili olmustur, ki karl-heinz feldkamp'tir bunun bayrak adami, fatih terim de devamini getirmistir. bu yabanci dusmanligi degildir, kaliteli yabanci gelmesin demek degildir. ama galatasaray turkiye'nin bayragini en onde tasiyan kulupse, yeni hakan sukur'u, hasan sas'i, bulent korkmaz'i, metin oktay'i yetistirmekle yukumludur. galatasaray futbol yonetimleri de bu yukumlulugun farkinda olmalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın