• 9395
    kale: muslera - ufuk - eray - aykut
    defans: alex - hakan - sabri - eboue - semih - koray - gökhan - chejdou - burdisso - salih
    o.saha: melo - selçuk - ceyhun - emre - umut - hayroviç - sneijder - oğuzhan - yekta - veysel - hamit
    forvet: drogba - burak - umut - ontoviero

    unuttuğum yoksa yukarıdaki şekilde ligin ikinci yarısına devam edeceğimiz takımımız. 30 kişilik geniş mi geniş bir kadro.

    bursa maçında hocanın oynattığı 4-1-3-2 veya 4-3-1-2 sistemi bence bu kadrodan çıkabilecek en iyi 11.
    forvet arkasında sneijder'in varlığı bu iki sistemi öne çıkaran en büyük etmen. sneijder de üstüne takım kurulabilecek ve sistem değiştirilebilecek bir oyuncu olduğunu bu sene gösteriyor zaten. kendine iyi bakar sakatlanmazsa uzun yıllar takıma hizmet edeceğini düşünüyorum.

    melo'yu ileride daha fazla kullanma lüksü takımın hücum aksiyonlarına inanılmaz zenginlik kattı ve galatasaray'ı iyice durdurulamaz bir takım haline getirdi. bunu da ceyhun'a borçluyuz. ama defansın önünde ceyhun'a daha sağlam pres yapan bir forvet ve orta sahaya karşı bakalım aynı boşlukları ve rahatlığı bulabilecek miyiz?

    orta saha opsiyonuna umut gündoğan ve veysel gibi teknik kapasitesi ve oyun görüşü iyi iki oyuncunun katılması da kadro zenginliği için bir şanstır. ayrıca emre ve yekta da bu özellikle oyuncular. bu arada hamit'i de unutmamak lazım. 1 ay içinde o da dönerse epey zengin bir orta sahamız olacak.

    defansta ise semih'in yanına eklenebilecek futbol aklı yüksek, teknik kapasites her stoper iş yapar. burdisso o karakterde mi bunu göreceğiz.
    zira chelsea maçında semih yanına epey aday var ama henüz hiçbiri tam göz doldurmuyor.

    bence bu takımın ligde banko oynaması gereken 6 yabancısı
    muslera - alex - eboue - melo - sneijder - drogba'dır.

    eğer bunlar sakatlık veya cezadan dolayı yoksa o zaman telafi edilebilirler. ontoviero ve hayroviç takım tipik kanat oyuncusu kullanmadığı için işleri zor. chejdou ve burdissio'nun ise formayı kapmaları lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın