resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4914
    özellikle paylaşmak istedim;

    --- alıntı ---

    bu adami cok seviyorum. hasta galatasarayliyim o ayri dava, ama bu adami simdiye kadar oynadigi her takimda da sevdim. hep kazanmasini istedim. bunun belli basli nedenleri vardi. bunlardan ilki ve belki de en onemlisi bu adami dogru sistemde oynatirsaniz butun takimi iki gomlek ileri atmasi. ne sampiyon olan madrid, o efsane barcelona'dan daha iyi takimdi, ne de inter. ama sneijder'in oyun zekasi takimini onlarin seviyesine cikariyor. nba'deki ornegi icin: (bkz: steve nash). daha da enteresan olayi adam futbolu basit oynuyor bu tv'den bile cok rahat anlasiliyor ama sahada ciplak gozle izleyince goruyorsunuz. ekstra'si yok bir adami tek bir harekette gecebiliyorsa geciyor, gecemeyecegini dusunuyorsa zaten gelen top daha ayagina degmeden bir sn oncesinde cevresindeki pas opsyonlarinin hepsini fark ediyor, en dogru olanini seciyor ve o opsyona o topu en dogru sekilde yuksek bir yuzdeyle aktariyor. o nedenle galatasaray icin oyunu genisletmek ve top sneijder'e geldiginde ona ofansif bolgede en azindan secebilecegi en az 3-4 opsiyon saglamak galatasaray'in en kritik sorunu olacak.

    bu sene nispeten az varlik gosterdigi maclara bakarsaniz nedeni kendisi degil, onun basit ve etkili futboluna ayak uyduramayan galatasaray takiminin geri kalani. su anda melo ve drogba haricinde bu kadar seri top oynayabilen oyuncumuz henuz yok. umut gundogan ve hajrovic bana biraz da olsa o isigi verdiler.

    sneijder cok baska bir oyuncu, dunya tarihinde bu tur oyuncu cok az. bir teknik adam olsam kadromda en cok istedigim oyuncularin basinda gelirdi muhtemelen.

    https://eksisozluk.com/entry/40155238

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın