resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1367
    galatasaraylılığı dillere destan, hayatının 20 yılından fazlasını galatasaray'a adamış, net olarak galatasaray efsanesi.

    ruhu ile oynardı, yetenekli futbolcu degildi. hatta cevad prekazi ligtv'nin quiz programında "birlikte oynadıgın en yeteneksiz futbolcu kimdi" sorusuna "bülent korkmaz" cevabını vermiştir.

    iyi bir teknik direktör de degildi, malum. mustafa denizli kendisine 17 yaşında güvenip monaco maçında sahaya sürerken, o semih kaya'ya güvenemedi, harry kewell'ı stoper yaptı, belki de kadıköy'de uefa kupası finali oynayacakken 2-0'dan turu verdik hamburg'a. cesaret. şans.

    ayrıca genclerbirliğini çalıştırırken tam tarihini hatırlamadıgım bir gençlerbirliği-galatasaray macında galatasaray yedek kulubesine hareket çekmişliği de vardır. bir kulüp efsanesine yakışmadı.

    son olarak aziz yıldırım da hapis cezası yargıtay tarafından onanıp fb başkanlığı düştüğünde, "gerekirse fenerbahçe tesislerinin kapısında bekçi olurum ama bu kulüpten ayrılmam" diyordu. onun da fenerbahçeliliği malum tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın