• 9391
    sonunda defansta sıkıntı olmadığını, hücumda efektif olamadığımızı teknik heyetin ve taraftarın da gördüğü takım. ligin en az gol yiyen takımıyız. o yediğimiz gollerin çoğu malesef gol atamadığımız maçlarda yediğimiz ve çıkartamadığımız goller. skor 1-0'ken veya 0-0'ken o gereken golleri birtürlü bulamıyorduk.

    mancini'yi asla eleştirmem, kendisini fatih terim gittikten sonra en çok savunanlardan ve destekleyenlerden birisiyim. kendisinin taktik anlamda galatasaray'a boyut kazandırdığını düşünüyorum. takımı önce defans yapmaya alıştırıp yarım sezonu feda etmiş olabilir. çünkü takım artık çok güzel kademeye giriyor ve ilerde çok güzel çoğalmaya başladı.

    ben hala kadrosunun yetersiz olduğunu düşünüyorum. 2 şubat 2014 galatasaray bursaspor maçı yanıltıcı bir maç malesef. her takım bize defansını bu kadar boş bırakmayacaktır. her oyuncu bu maçta mükemmel oynadı hepsinin gözlerinden öpüyorum fakat madem böyle oynayabiliyordunuz, neden bu maça kadar ruh gibiydiniz sahada onu da birileri açıklasın bi zahmet. çıksın desin ki, atıyorum, "biz konsantre olamıyorduk, fenerbahçe yenilince gaza geldik" filan birşey desin bana bir mantıklı açıklama sunsunlar. çünkü aklım almıyor. orta açmayı bırak, top kontrolü yapamayan sabri, alexis sanchez kesildi dünkü maçta. kaplumbağa gibi olan hakan balta çalım filan atmaya, isabetli pasın bokunu çıkartmaya başladı.

    yahu tamam takımlar kendi evlerinde deplasmanlara göre daha güzel oynarlar da allah'ın adını verdim şu formanın kıymetini deplasmanda da bilin. kimse sizden, taşıdığını formadan büyük değil, kimse size bu taraftar kadar destek olmaz, kimse heryerde bu kadar sahip çıkmaz size. kendi içerisinde tartışan ama dışardan bir sataşma gelince kenetlenen kardeşler gibiyiz, bu kardeşliğin herkes hakkını versin. 2 sezondur hafiften oluşan kibir fenerbahçe'nin biraz da şans ile 10 puan farkla öne geçmesiyle dağılmış gözüküyor. belli ki aklımız başımıza gelmiş, aslanlar gibi oynayın bana yeter. o forma terlemeden, tribünde o boğaz yırtılmadan bitmeyecek ulan bir maç!
App Store'dan indirin Google Play'den alın