resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5039
    haci,hoca,sifaci kimseler nasil insanlik icin cabaliyor ve alternatif yontemlerle hastalari iyilestirmeye calisiyorlarsa doktorlar da bilimsel yontemlerle hastalarini iyilestirmeye calisiyor. sifacilar da insanlik icin cabaliyorlar o yuzden saygi duymamiz gerekiyor onlara en az doktorlar kadar.

    futbolcular nasil topa ayak ile vuruyorsa sabri de topa ayaklari ile vuruyor. bir futbolcu gibi saygi duymamiz gerekiyor kendisine. sonucta o da topa ayagiyla vuruyor yani..

    sifacilar alternatif yontemlerle hastalarinda baska rahatsizliklari tetiklerken doktorlar teshisi bilimsel metodlarla koyarak tedavisini de ayni metodlarla yapiyor ve hastayi iyilestiriyorlar.

    sabri de futbol sahasinda futbolcular gibi futbol oynuyor. ancak futbolculardan tek farki sabri futbolu omur torpusu olarak oynuyor. 20 milyon galatasaray taraftari erkek varsa su ulkede en az 10 milyon taraftarin sacindaki beyazlarin es dirdiri ve hayat sartlarindan sonraki en onemli nedeni sabri sariogludur.

    since 2002

    hani bir karikatur vardi ya. uc tane adam yanyana. altlarinda adam gibi adam yaziyor. sabri de futbolcu gibi futbolcu cumlesindeki gibi kelimesinin karsiligidir. iyi aksamlar turkiye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın