• 68
    2011-2012 sezonu. yeni bir başlangıç yapmışız. e heyecanlıyız tabi. kötü yıllar geçirmişiz üst üste, o yılların geride kalmış olduğuna inanmak istiyoruz. beş hafta geçiyor aradan. üç galibiyet var, bir beraberlik, bir de mağlubiyet. hani işler fena gitmiyor aslında ama bir şey eksik. daha hiç büyük maç kazanamamışız. rakipler şimdiye kadar biraz eften püften. eskişehir'i yenmişiz gerçi ama daha büyüğü lazım. güvenimizi tekrardan kazanmamız, kim olduğumuzu hatırlamamız lazım.

    altıncı hafta rakip bursa. beklediğim rakip bu. yıllardır o kadar küçülmüşüz ki tabir-i caizse; bursa beni heyecanlandırıyor, bursa beni korkutuyor. yenmemiz lazım. fena gitmiyoruz, beş maçta üç galibiyet aldık ama yetmez. bir tane büyük yenmemiz lazım. o zamanlar gözümde büyük bursa. kendimi inandırmışım, kazanırsak o hafta, şampiyon olacağız. maçı unutmak mümkün değil. 87'de galibiyet golünü attığımızda nasıl çıldırdığımızı da... gerisi herkesin malumu zaten.

    lafı fazla uzattım. açık konuşayım, bu sene şampiyonluğa dair bir inancım yok. inancım yok ama ümitlenmek istiyorum. çünkü rakip yine bursa. yenersek şampiyon mu olacağız? hayır, büyük ihtimal. ama yine de ümitleneceğimi biliyorum.

    mayıs 2014'de de sevinelim istiyorum. çünkü sevindik mi en güzel biz seviniyoruz.

    hep kazan istiyoruz.

    çünkü adın galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın