resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3891
    hayatım boyunca tanıdığım futbolcular arasında en kariyerli oyuncuların başında gelmesine rağmen inanılmaz derecede müvetazi bir insandır.

    mesleğine saygılı, disiplinli, hırslı, tecrübelerini kendine saklamayıp arkadaşlarını geliştirmek için çabalayan bir yapıda olarak kısaca tanımlayabilirim.

    antreman bitiminde o zamanlar bizde oynayan emre b.'nu çalıştırmak için sahada kalan, ekstra antremanlar yapan, kimi zaman bu antremanları keyifli hale getirmek için ilginç vuruşlar, iddalar ortaya koyan kişidir giga.

    hiç unutmuyorum florya'da a takım antremanı sağanak yağmur altında bitmiş, hagi duşunu alıp şemsiyesi ile paf takımın maçını izlemeye gelmişti.o çocuklara hırs, özveri aşılayabilmek için mümkün mertebe hepsi ile ilgileniyordu.

    paf takım potansiyelinin altında oyun ortaya koyunca devre arası hagi kızmış, bu şekilde kendilerine yakışmayacak oyun oynamaları halinde bir daha izlemeye gelmeyeceğini söyleyerek onları hırslandırmıştı.ben bu gözlerle şahidim, saha dışında asla müvetazilik dışında adlandırmak mümkün değildir hagi'yi.

    kendisine verilen üst sınıf arabayı kullanmayıp müvetazi bir araç ile gidip gelen insandan başka türlüsü de beklenemez zaten değil mi sözlük ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın