• 203
    #1373472 #1386400 bu 2 entryler'deki nottingham forest kariyerime devam ediyorum. premier ligde 5. oyunda 7 sezonumu bitirdim. 2020 yazındayım. önceki 2 sezonu da 7. bitirdim. ilkinde uefa'ya gittim ve yarı finalde newcastle'a elendim. newcastle bu arada 1 numaralı kocamdır. ilk premier sezonumda capital one cup'ı finalde newcastle'ı yenerek aldıktan sonra bir daha asla newcastle'ı yenemedim. hem ligde hem yine bir başka capital one cup yarı finalinde ve üstüne uefa'da beni ezdiler. yetmiyormuş gibi bir de uefa'dan dönüşte ligde içimden geçtiler. 2018-2019 sezonunu da önceki sezon gibi 7. bitirdim ama küme düşen wigan capital one cup'ı aldığı için * uefa'ya gidemedim. bu başta biraz beni sinirlendirse de aslında işime yaradı. önümdeki sezon * lige yoğunluk verecektim.

    bu arada şundan bahsedeyim 29 yaşında mesut özil'i bedavaya ingiltere'nin kuzeyinde çokca yağmur alan küçük nottingham kasabasına getirdim. ilginçtir, arsenal'de ciddi sakatlık geçirmemiş, çoğu maçta oynamış yani kıllanabileceğim hiçbir durum yok. özellikleri şıkır şıkır sol kanada yerleştirdim 10 numarayı ve bir de şehrin anahtarını kendisine teslim ettim ve 2 sezondur ligde 6-7 gol 10-12 asist ortlamasını tutturmuş durumda. yarı finale çıktığım uefa serüveninde de pek çok golü vardı.

    2019-2020 sezonuna 70 milyon transfere harcadım ama 100 milyonluk da satış yaptım. 50 milyona lyon'dan bedavaya getirdiğim fransız forvet hector * yerini 35 milyona aldığım ve ondan daha çok katkı veren bazhenov'a bıraktı. formasyonum 4-3-3. sağ kanatta sonradan çıkan brezilyalı genç arthur ve douglas costa. solda zaten mesut, ortada sergi roberto, ingiliz genç ledson arkalarında melo pozisyonunda yann m'vila var. sol bekte 2 sezonda büyük katkı aldığım şarap gibi yaşlandıkça yıllanan leighton baines, stoperde golcü stoper denswil yanında genç takımdan çıkan ve kaptanlığı alan lascelles * sağ bekte sonradan çıkan premier lige bile bazen fazla gelen ve roket gibi taçlar atan tol. kalede sonradan çıkan rus pugachev. atanım da tutanım da rus yani.

    bu takım 2019-2020 sezonunu uzun süre chelsea'nin arkasında 2. götürdükten sonra 4. bitirdi ve şampiyonlar ligi'ne gitmeye hak kazandı. gollerde çok homojen bir dağılım var. bazenhov ligde 16 gol attı. as forvetimden sonra en golcü oyuncum stoper denswil (9 gol). daha sonra 7şer 8er gollerle mesut'lar arthurlar geliyor.

    süper lig'e bakacak olursak 7 sezonun 5'inde tabiki galatasaray'ımız şampiyon. 1 kere fener, 1 kere de kayseri erciyes *. trabzon 2 kez süper ligden küme düştü.

    bu arada oyunda 1 kere hile yaptım o da şudur: türkiye a milli takımın başına fatih terim'den sonra ümit özat geldi. buna kesinlikle katlanamazdım. add manager dedim. sonra o manager'ı emekli yapıp tekrar kendi profilime döndüm ve işe başvurdum. nottingham'la birlikte türkiye'nin de başındayım. euro 2020 türkiye'de bu yüzden takımı hazırlık maçlarında test edebiliyorum. nottingham'la sezon mutlu bitti şimdi euro'ya gidiyoruz bakalım. grupta hollanda, iskoçya ve gürcistan var. neler olacak ekleyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın