• 9330
    bugünkü kap bildirimleriyle birlikte bruma, amrabat ve riera'nın takımdan ayrıldığını düşünürsek şu an elimizdeki yabancı futbolcular,

    muslera, eboue, dany, chedjou, telles, melo, hayrovic, sneijder ve drogba.

    an itibariyle kadroda 9 yabancımız var ve ünal aysal'ın da açıklamaları doğrultusunda bir yabancı stoper daha alınacak ve kadrodaki yabancı sayısı 10'a yükselecek ve transfer kapanacak.

    senelik aldığı ücret de düşünüldüğünde dany'nin kadro derinliği nedeniyle takımda kalması taraftarıyım, sanırım devre arası için plânlanan transfer politikası dany'nin de amrabat ve riera'yla birlikte gönderilmesiydi, ancak bruma'nın sakatlanması buna engel oldu. bu şartlarda dany'nin kalması daha sağlıklı olur gibi.

    kap'a bildirilen 19 yaşındaki ontivero'nun a2 takımda düşünüldüğünü de ekleyelim.

    yapılan yerli transferlerden, yabancı sınırını da göz önünde bulundurursak ilk onbire direk katkı sağlayabilecek iki isim olduğunu düşünüyorum, salih dursun ve umut gündoğan. dortmund'dan transfer edilen koray günter ve a2'den takıma katılan ibrahim coşkun ve emre can coşkun gelecek adına umut veriyorlar, ancak en azından 2013-14 sezonunun ikinci yarısında 18 kişilik maç kadrosunda sık yer bulabilmeleri pek mümkün görünmüyor. basel'den transfer edilen ve şu günlerde türk pasaportu çıkarılması için uğraşılan endoğan adili için de geçerli bu durum. ama gelecek adına umut dolu transferler hepsi.

    bana göre şimdilik ideal kadro şu şekilde;

    muslera
    salih semih chedjou telles
    umutgün melo selçuk
    sneijder
    drogba burak
App Store'dan indirin Google Play'den alın