• 9321
    şampiyon oluruz olamayız bilemeyiz, ama mücadeleyi sonuna kadar sürdürmeliyiz. konsantrasyon eksikliği şu halimizle bizi 3. veya 4. sıraya kadar itecektir. bizim önceliğimiz avrupa olmalı her zaman. türkiye liginde 30 sene üst üste şampiyon olsakta avrupa bu durum pek dikkat çekmiyor açıkçası. bu sene 2. olursak doğrudan şampiyonlar ligine gideceğiz ve bizim yerimiz orası.

    liverpool yaklaşık 20 yıldır şampiyon olamıyor ama 2000-2010 arası avrupada müthiş işler başardılar. 2005'teki final gelmiş geçmiş en güzel finaldi. sonra yine final oynadılar. premier ligte şampiyon olup olmamaları açıkçası kimseyi pek ilgilendirmiyor, ki dünyanın en çok izlenen ligi olmasına rağmen.

    şampiyonluğa oynamalıyız evet ama 2. olursakta karalar bağlamamalıyız. 30 yaş ortalamasıyla ancak 2 sene idare edebildik ve bir kabuk değiştirmenin vakti gelmişti. mancini ile bu adım akıllı bir şekilde atıldı. bu sancılı bir süreç ancak maya tutarsa 10 sene sırtımız yere gelmez.

    fener şampiyon olmuş başkası olmuş bu avrupada ve dünyada pek ilgi görmez. ama biz chelse'yi elersek işte o zaman şampiyonluk kadar değerli olur. ki chelsea'yi elediğimiz takdirde yarı final göreceğimize de inanıyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın