resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3159
    neue zürcher zeitung isimli gazetenin tahminimce bugün yaptığı haberde yer almaktadır. gazetenin isviçre gazetesi olması ve fenerbahçe'nin uefa kararıyla küme düşürüleceği dedikodularının ayyuka çıktı bir zamanda bu haberi yapması (bkz: ııı nasıl diyor siz türkler) manidardır.

    almanca bilen sözlük yazarlarını göreve.

    http://www.nzz.ch/...enkaempfe-1.18230336

    edit: google translate çevirisi. artık arif olan anlıyor gibi.

    futbol türk süperlig sadece küçük bir meselesi sezon arka yarısında da oldu. trabzon'da on binlerce türk futbol federasyonu (tff) ve eylemsizliği karşı göstermek için sokaklara beşiktaş trabzonspor karşısında maçtan önce cumartesi günü gittik. karadeniz hayranları kentte 2010/11 sezonunun şampiyonu talep, trabzonspor ikinci bitmiş - fenerbahçe istanbul'da arkasında.

    on gün önce, temyiz mahkemesi bir fenerbahçe daha sonra manipülasyon tarafından başlık satın hangi göre, kararı onadı. skandalına karışan olan türk futbolunun, çeşitli kahramanları hapis teyit edildi. altı yıl üç ay hapis için "çünkü bir suç çetesinin liderlik" cezasına çarptırıldı fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, aleyhine karar. tff, uefa tarafından avrupa'daki tüm yarışmalar fenerbahçe'nin iki yıl askıya alınmasına rağmen kulüp bir başlık ama iptal edilmemiştir.

    buna ek olarak, manipülasyon düşme sırasında reçete fenerbahçe sadece tff başkanı yıldırım demirören altında dernek tüzüğünde bir darbe gibi değişim önlendi. demirören skandalı dahil kendisi oldu ve antrenörler ve yöneticiler 2011 yılında kupası final tahrif edilmiş, kim bu nedenle, bir zamanlar beşiktaş'ta, bir kulüp başkanı oldu. geçen hafta ilan tff'nin ceza mahkemesi'nin kararını onayladıktan sonra, dava kapatıldı. trabzonspor taraftarları da önümüzdeki birkaç hafta içinde uefa ve fifa'nın binaları önünde de gösteriler planlıyoruz, bunu kabul etmek istemiyorum.

    bu arada, mahkum fenerbahçe başkanı bir komplonun kurbanı olarak düzenledi. temyiz mahkemesi kararının ilanından sonra istanbul'a geri fransa'da tatilden döndü ve bir kahraman olarak fenerbahçe taraftarı binlerce aldı. türk toplumu ve şu anda ülkeyi sarsıyor siyasi mezar mücadelelerin kutuplaşma çoktandır futbol ulaştı. aralık ayının ortasından bu yana, başbakan erdoğan'ın hükümetinin bir yolsuzluk skandalıyla çalkalandı.

    ama erdoğan, bozuk sorumlu bakanlar değil ama islami vaiz fethullah gülen hareketi. eski destekçisi hareketi olan hükümet vardır, yargı ve polis aparat, erdoğan, sızmış bu nedenle son birkaç hafta içinde devredilen veya satılan 2000'den fazla üst düzey polis ve savcılar.

    yıldırım artık kendi erdoğan'ın iddiasını yapar ve gülen hareketinin bir planın parçası olarak başbakan olarak görüyor. son olarak, manipülasyon skandal işlenen savcı üretilmiyor, bu yüzden yıldırım oldu. yüklenici son bir kez meslek itiraz ve davası tekrar yeni yeni hakim ve savcılar ile, rulo ediliyor umuyor olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın