resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 913
    takımımıza her daim yaptığı katkılar azımsanan eski yöneticimiz.
    olayların iç yüzünü bilemediğimden yönetimden çıkartılmasının doğru olup olmadığını bilemiyorum fakat bildiğim bir şey var ki bu adamın özellikle son iki senede takıma katkısı gerçekten çok büyük. bunu zaten yönetimden onu tanıyan kime sorsanız söylüyor.

    göreve geldiği 2011-2012 sezonundan önce takım içi gruplaşmalar kulüp içi kopukluklar çok başımızı ağrıtıyordu. hatta takım içi gruplaşma değil düşmanlık bile olduğu oluyordu birlik ve beraberlik yeterli düzeyde değildi. çok iyi oyuncular barındırsak da takım olamıyorduk. en başta fatih hocamızın sayesinde abdurrahim abinin katkılarıyla yeniden gerçek bir takım olduk. böyle adamlar her yere lazım aslında...

    profesyonel bir yönetimde de yeri vardır abdurrahim albayrak'ın. eğer sadece takım içi işlerden sorumlu olursa, yardımcı antrenörmüşçesine(yardımcı antrenörlerin sadece bunu yaptığını söylemiyorum, abdurrahim abi'nin görevi bu olsa diyorum) sadece takımın huzuruyla birlik beraberliğiyle ilgilense yönetim işlerine pek(hatta belki de hiç) karışmasa görev alanı sınırlı olsa gayet profesyonel bir yönetimde de çok faydalı işler yapabilir. ha ama böyle bir şeyi istemeyip daha yetkili bir şekilde yönetimde olmak isterse yine şimdiki olur, kendisi bilir.

    özetle; iki sene boyunca takımımız için sarf ettiği emeğe, uğraşa teşekkürü borç bilirim. benim gözümde çok faydalı olmuştur.

    kendisinin takım içinde kötü bir etki yaptığına inanmıyorum. özellikle yerli oyuncuların ve aynı zamanda yabancı oyuncuların da kulüpteki mutluluğunu, futbola odaklanmasını sağlamaya çalışır hep.

    yanlış hatırlamıyorsam bir tane spor programında anlatılmıştı. doğruluğundan emin olmamakla beraber şöyle bir anısı vardır(kendisi anlatmamıştı çünkü. o dönemde oynayan bir futbolcumuz konuktu). eski oyuncumuz felipe'nin evine hırsız girer. galatasaray'ın çok önemli bir maçı vardır yakın zamanda. felipe de maç kampındaydı galiba o sıralar. bunu öğrenen abdürrahim albayrak felipe'nin eşine yeni bir villa ve güvenlik önlemleri sözü verir. felipe maça hiçbir şeyden haberi olmadan çıkar ve çok iyi bir futbol sergiler. galiba gol atmıştı veya asist yapmıştı. daha sonra da abdürrahim albayrak sözünü yerine getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın