• 9291
    yönetim zaten 5. haftada bu seneyi çöpe atmıştı. futbolcularda zamanla çöpe atıldığını kabul ettiler ve ona göre performans gösteriyor. burada futbolcuların suçlanması, teknik ekibin suçlanması doğru değildir.

    başarı için bütün organların düzgün çalışması lazım. beyin vazgeçtiyse diğer organlar mantıklı hareket edemez. hele bir de kalp de çıkarılıp atıldıysa ve yapay kalp takıldıysa olmaz.

    hani diyorlarya hocanın sahaya sürdüğü futbolculardan futbolcular hocanın skor olarak ne istediğini anlar ve ona göre oynar işte yönetimin de ne düşündüğünü futbolcular anlar. 2 yıl şampiyon olan adamı gönderip çok zamana ihtiyacı olan bir hocayı getirirsen futbolcular da bu sene şampiyonluk bizden beklenmiyor diye düşünür. kimse kusura bakmasın. mancini'ye asla kötülemediğim bilinsin. adam elinden geleni yapıyor ama en baştakinin mesajını herkes aldı. o mesaj doğru mesaj değil.

    bu takımın hali ise o mesajla alakalı.

    hele bir de devre arası transferde geleceğe yönelik transfer yaparsan bu sene şampiyon olmasanız da olur demektir. hajrovic yerine di maria, nani gibi adamlar alınsa alex telles yerine kendisini kanıtlamış adam alınsa o zaman mesajın bu sene şampiyonluk olduğu anlaşılacaktı.

    bu sene bu takım için ilk hedef cl'de yine çeyrek final ve ziraat türkiye kupası. uzun bir süredir alamadığımız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın